
هومایون امیری ، مدیر پیشگیری و بیماری های مرکز بهداشت خوزستان ، افزود: “بیماریهای کشت شده از طریق آب آلوده ، به ویژه در فصول گرم ، شیوع بیشتری دارند.” این بیماری ها با نوشیدن آب آلوده ، شستشوی میوه و سبزیجات با آب آلوده و حتی حمام کردن در آب آلوده به انسان منتقل می شوند و می توانند عوارض جبران ناپذیری داشته باشند.
مهر نوشت: امیری به تأثیر کمبود آب بر روی بیماری ها اشاره کرد و اظهار داشت: عدم دسترسی به آب کافی مانعی برای بهداشت شخصی و سلامت مواد غذایی است و می تواند تأثیر قابل توجهی در بیماری ها داشته باشد.
به گفته وی ، بسیاری از افراد به دلیل کمبود آب مجبور به استفاده از منابع آلوده هستند که سلامتی آنها را به خطر می اندازد.
مدیر پیشگیری و بیماری های مرکز بهداشت خوزستان با تأکید بر اهمیت جلوگیری از بیماری های مبتنی بر آب ، توصیه می شود: همیشه از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی استفاده کنید و اگر نیاز به استفاده از یخ دارم ، حتما از یخ بهداشتی استفاده کنید.
وی افزود: “آب در پارک های مورد استفاده برای آبیاری فضای سبز نباید برای نوشیدن استفاده شود.” این آبها معمولاً آلوده هستند و می توانند باعث بیماری های دستگاه گوارش شوند.
امیری گفت ، از شنا در آب آلوده مانند آب ، جو و نهر ، که می تواند حاوی عوامل بیماری زا باشد ، خودداری کنید.
مدیر پیشگیری و پیشگیری از بیماری و بیماری های مرکز بهداشت خوزستان توصیه کرد: “به طور مرتب سلامت دست را انجام دهید و حتماً دستان خود را به طور مرتب با صابون و آب بشویید.” این مانع از انتقال بسیاری از بیماری ها می شود.
امیری در مورد علائم خطرناک بیماریهای مبتنی بر آب هشدار داد و گفت: “اگر اسهال رخ دهد ، به خصوص در گروه های پرخاشگر مانند کودکان زیر 5 سال و سالمندان ، در حالی که جبران آب و مواد معدنی از دست رفته است ، سریع به پزشک مراجعه کنید.”
وی افزود: “اگر به پزشک مراجعه کرده و معالجه را شروع می کنید ، هنوز علائمی مانند افزایش مکرر مدفوع افزایش یافته ، عدم توانایی در خوردن و آشامیدن ، تشنگی زیاد ، استفراغ مکرر ، خون مدفوع و کاهش سطح آگاهی در بیمار وجود دارد ، دوباره به پزشک مراجعه کنید.”
با اشاره به بیماریهای مبتنی بر آب ، تأکید کرد: با مشاهده نکات بهداشتی و استفاده از آب سالم ، بسیاری از بیماری های مرتبط با آب می توان از سلامت خود و خانواده جلوگیری کرد.
1
منبع: www.khabaronline.ir