
معاون وزیر فرهنگی و دانشجو در وزارت بهداشت ، با اشاره به اینكه 5 دانشجو از دانشگاه های پزشکی سال گذشته بر اثر خودكشی درگذشتند ، گفت: “سه دانشجو خودكشی كرده بودند كه این موفقیت آمیز نبود.” در همین حال ، چهار دانش آموز نیز افکار خودکشی داشتند.
شفاکانا در یک خبرنامه نوشت: دکتر مسعود حبیبی به وضعیت خودکشی در بین دانشجویان دانشگاه های پزشکی اشاره کرد و توضیح داد: متأسفانه ، برخلاف ادعاهایی که گاهی اوقات اعلام می شود ، میزان خودکشی در ایران زیاد نیست. براساس آمار ارائه شده در سال 2 ، میزان خودکشی منجر به مرگ در میانگین جهانی 4000 نفر می شود. این آمار در ایالات متحده و ایران است. بنابراین ، این نیست که خودکشی در ایران بسیار بیشتر از سایر کشورها است. با این حال ، ما معتقدیم که خودکشی یک شخص خیلی زیاد است و نباید اتفاق بیفتد.
وی در ادامه اظهار داشت كه نسبت خودكشی در بین دانشجویان بسیار پایین تر از جمعیت عمومی جامعه است و اظهار داشت: در میان جمعیت دانشجویی دانشجویان پزشکی در كشور ، 5 دانش آموز خودكشی كردند و 4 نفر خودكشی كردند.
معاون وزیر فرهنگ و دانشجوی وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: در سال گذشته ، 5 دانش آموز و دستیار ایده خودكشی داشتند ، با مداخله به موقع ، مانیتور هفتگی ، استفاده از جلسات روان درمانی و اقدامات پیشگیرانه مانند تورهای فرهنگی ، اجرای پروژه های مربیگری موفق توسط دانشگاه ها ، از جمله دانشگاه علوم پزشکی شهید.
معاون وزیر بهداشت و معاون وزیر بهداشت گفت: وجود استرس و اختلالات اضطرابی عامل اصلی خودکشی در بین دانشجویان است و گفت: با توجه به اهمیت سلامت روانی دانش آموزان و دستیاران در قانون حمایت از خانواده و ماده 5 قانون حمایت از خانواده و جوانان جمعیت برای ارتقاء سطح چاه روانی -عارضه ، پیشگیری و درمان یوز اضافه شده است.
در پایان ، دکتر حبیبی خاطرنشان کرد: طبق آمار غربالگری دانشجویان پزشکی ، 6000 دانشجوی پزشکی نیاز به مداخلات روان درمانی دارند.
1
منبع: www.khabaronline.ir