آیا اعتماد به تاریخ استفاده از کشک/ کشک مایع با ارزش تر است یا یک کشک جامد است؟


سرانجام بههانیدکتر حمید خسراوی ، یک فناوری لبنی ، مشاور و مشاور و مدرس و مدرس صنعت لبنیات ، در یک مصاحبه آنلاین گفت: “از آنجا که کشک رطوبت خود را از ماست از دست داده است ، بنابراین هر 5 گرم از آن ارزش غذایی بالاتری دارد و در کلسیم و پروتئین با ارزش تر است اما در ویتامین های بسیار زیاد نیست.

دلیل طعم ماست چیست؟

اگر در میان کشک های صنعتی مارک های مختلف مراقب باشید ، برخی از کشک ها دارای طعم بسیار دلپذیری و شبیه به کشک های محلی هستند ، اما برخی از کشک ها طعم شبیه به ماست دارند و از نظر طعم کمتری دارند. دکتر خسراوی می گوید: در صنعت تولید کشک ، ماست در طی فرآیند گرما جوشانده و آب را تبخیر می کند. انجام دادنned محصول به دست آمده خنک کننده ای است که طعم آن شبیه به ماست است. اما برخی از شرکت های مشهور از کشک محلی یا سنتی و فیلتر شده برای تولید محصول بهتر به همراه ماست استفاده می کنند و از این طریق نوعی کشک مشابه کشک های محلی تولید می کنند. کشک ها در گروه محصولات روشن و بدون مواد نگهدارنده قرار دارند. مقدار نمک در کنه های مایع 2 ٪ و در کشک جامد تا 2 ٪ است.

آیا اعتماد به تاریخ استفاده از کشک/ کشک مایع با ارزش تر است یا یک کشک جامد است؟

چه چیزی در مورد تاریخ استفاده از کشک می گوید؟
بسته بندی کلیه محصولات غذایی موجود در بازار ، که بخشی از کشک نیز است ، تاریخ تولید و انقضا است که صرفاً برای زمانی است که هنوز بسته بندی محصول باز نشده است. به عنوان مثال ، ماست دو تا سه هفته تاریخ مصرف دارد ، این تاریخ بی نظیر است که هنوز بسته بندی ما باز نشده است. به محض باز شدن بسته بندی ، ماست باید به خصوص در کمترین زمان ممکن مصرف شود. در مورد کشک ، اوضاع یکسان است. پس از باز کردن ، کشک را نباید برای مدت طولانی در یخچال نگه دارید.

چه موقع باید کشک را دور کنیم؟

علائم پنیر پوسیده شامل تغییر بو ، رنگ و ظاهر رنگدانه های قرمز ، صورتی ، سبز یا سیاه است. البته در برخی از انواع فساد ، فقط سم تولید می شود و علائم رخ نمی دهد. کشک پخت برای زمانی که علائم فساد دیده نشود ضروری است ، اما اگر علائم فساد قابل مشاهده باشد ، کشک غیر قابل استفاده است و باید دور ریخته شود.

آیا اعتماد به تاریخ استفاده از کشک/ کشک مایع با ارزش تر است یا یک کشک جامد است؟

پنیر شیشه ای را بجوشانید

کشک های صنعتی نوعی محصول پاستوریزه است و توصیه می شود در یخچال به ویژه در یخچال نگهداری شود. متأسفانه ، برخی از مغازه داران انواع آب پنیر را در قفسه دور از محیط یخچال ذخیره می کنند. از آنجا که اسپورهای مسمومیت در طی فرآیند پاستوریزاسیون از بین نمی روند ، توصیه می شود که آب پنیر که در شرایط نامطلوب نگه داشته می شود به مدت 5 دقیقه در آب جوشانده شود. این امر به ویژه در مورد انواع کشک های شیشه ای صادق است ، که معمولاً به دلیل نوع بسته بندی نسبت به علائم فساد کمتر قابل مشاهده هستند.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7205

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *