
نگه داشتن روغن زیتون روی قفسه از نور ، گرما و اکسیژن باعث افزایش ماندگاری آن می شود و مانع از خراب شدن سریع آن می شود.
به گفته ایسنا ، کارشناسان تغذیه می گویند به جای ریختن روغن زیتون روی پیشخوان ، آن را در یک کابینت خنک و تاریک قرار دهید.
همچنین برای محافظت از اثر مضر نور ، روغن زیتون را که دارای یک بطری تیره و شفاف نیست ، بخرید.
با این حال ، تعادل باید برای حفظ صحیح روغن زیتون حفظ شود. به عبارت دیگر ، درست است که نور برای روغن زیتون مضر است و باید در یک محیط خنک ذخیره شود ، اما در یخچال صحیح نیست زیرا سرما یخچال باعث سفت شدن روغن و تأثیرگذاری بر نحوه استفاده از آن می شود.
از طرف دیگر ، در صورت ذخیره در یخچال ، بوی جدید روغن زیتون جدید نیز کاهش می یابد.
کارشناسان همچنین خاطرنشان کرده اند که عمر مفید روغن زیتون معمولاً کوتاه است ، بنابراین بهتر است “چند ماه” مصرف کنید.
برای تشخیص طراوت روغن زیتون ، نباید فقط به تاریخ انقضا نگاه کنید. بهترین نشانه روغن زیتون فاسد تاریخ انقضا روی بطری نیست بلکه حس بو و طعم شما است. روغن وابسته معمولاً بوی یک مداد یا گردو قدیمی است.
روغن زیتون یکی از عناصر اصلی در رژیم غذایی مدیترانه ای است که مزایای بسیاری دارد و با سلامت سیستم عصبی و سیستم گوارشی تأیید شده است.
1
منبع: www.khabaronline.ir