آیا قارچ می تواند جایگزین انسولین و داروهای کم مصرف گلوکز شود؟


نهایی بههانی: قارچ Ganoderma ، که از آن به عنوان قارچ به نام پادشاه گیاهان دارویی یاد می شود ، مدتهاست که در چین مورد استفاده قرار می گیرد و از آنجا که عصاره این قارچ بسیار تلخ است و طعم و بوی ناخوشایندی دارد ، اکنون با چای ، قهوه ، نوشیدنی های جدید و سایر نوشیدنی ها تولید می شود.

دکتر محمد علی زاریان ، متخصص طب سنتی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید سادوگی ، در مصاحبه آنلاین گفت: “گانودرما نوعی قارچ دارویی و غیر بومی ایرانی است که نباید به صورت خام یا خودسرانه مصرف شود زیرا این مواد غذایی نیست و می تواند دارای عوارض دارویی باشد.” ” محصولات و مشتقات این قارچ بیش از چین و ژاپن وارد کشور می شوند و غالباً خالص نیستند و دارای همان مواد فعال و خاصیت درمانی نیستند. بیشتر مطالعات در مورد Ganoderma حیوانات هستند و به دلیل آزمایش های محدود انسانی قابل ذکر نیست و مسئله تجاری در حال حاضر جسورانه تر از خواص درمانی آن است.

آیا قارچ می تواند جایگزین انسولین و داروهای کم مصرف گلوکز شود؟

استفاده عمده Ganoderma

در حال حاضر ، از گانودرما بیشتر برای کاهش قند خون در دیابتی ها استفاده می شود ، که دکتر زاریان می گوید در نتیجه برخی از مطالعات حیوانات تأیید شده و برخی از مطالعات دیگر آن را رد کرده اند. یک مطالعه انسانی نیز انجام شده است که پاسخ درمانی جدی ندارد و نمی توان این قارچ را تجویز کرد ، و ادعا می شود که دارای اثر ضد عفونی کننده و بهبودی قطعی بیماری قند است ، زیرا دیابت صرفاً برای استفاده از گیاه استفاده نمی شود و فقط با استفاده و استفاده منظم و استفاده می شود.

خواص با شواهد کافی

سایر خصوصیات منتسب به Ganoderma عبارتند از: خصوصیات ضد سرطان ، تقویت کننده های ایمنی و کبد ، اثرات آنتی اکسیدان و ضد میکروبی و ادعاهای عجیب تر برای بهبود MS ، اگزما ، زگیل های دستگاه تناسلی ، آسم و غیره. دکتر زاریان می گوید: خواص ضد سرطان Ganoderma توسط یک گروه تحقیقاتی در چندین مقاله ادعا شده است که مطالعات انسانی محدود و شواهد کافی ندارند.

همچنین باید در مورد اثرات تقویت کننده سیستم ایمنی و آنتی اکسیدانی Ganoderma بدانید. اما آیا می توانیم تمام میوه ها و سبزیجات را درمانی برای انواع بیماری ها با چنین نگرش کلی بدانیم؟ مطالعات نشان می دهد که مصرف پودر گانودرما بیش از یک ماه ناامن بوده و با خطر آسیب کبد همراه است ، اما مصرف خوراکی عصاره احتمالاً بی خطر است و از آنجا که به نظر می رسد فشار خون را کاهش می دهد ، توصیه نمی شود ضد فشار خون و داروهای ضد انعقادی مصرف کنید. علاوه بر این ، در حال حاضر هیچ اطلاعات علمی کافی برای تعیین دوز مناسب Ganoderma وجود ندارد.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7213

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *