
رئیس سازمان غذا و داروی در مورد افزایش قیمت مواد مخدر سال آینده گفت: “من فکر می کنم سال آینده افزایش قیمت بسیار بالایی در بخش داروها نداریم و اگر قیمت ارز زیاد تغییر نکند ، ممکن است قیمت های خود را با معادل تورم بالا ببریم و پرش به قیمت نداریم.”
Tasnim در یک خبرنامه نوشت: “من فکر می کنم ما سال آینده افزایش قیمت بسیار بالایی در بخش داروها نداریم و اگر قیمت ارز زیاد تغییر نکند ، ممکن است قیمت خود را با معادل تورم افزایش دهیم و هیچ پرش به قیمت نداریم.”
مهدی پیرسالیحی گفت: در زمینه پزشکی سال آینده ، ما نیازی به نگرانی در مورد تهیه داروهای این کشور نداریم ، و افزود: در زمینه پزشکی ، برخی از نقایص مواد مخدر ناشی از قیمت گذاری نامناسب است که در سالهای اخیر رخ داده است ، یعنی محدودیت قیمت برای شرکت های تولیدی که عملاً از تولید خارج شده اند.
اصلاح قیمت داروها با جلوگیری از هزینه مردم
معاون وزیر بهداشت گفت: “سیاست ما بهبود قیمت در منطقه ای است که اقتصادی و برای شرکت های دارویی تولید می شود ، اما تمام نگرانی ها و نگرانی های اصلی ما این است که پرداخت خارج از جیب مردم زیاد نمی شود.”
وی تأکید کرد: برای اینکه این دارو همیشه در دسترس عموم باشد ، به حضور جسورانه بیمه نیاز دارد ، به این معنی که بیمه گران مانند تأمین اجتماعی باید به موقع داروها را بپوشانند و بدهی های خود را به موقع به سیستم بهداشتی بپردازند.
جهشی در قیمت دارو نخواهد داشت
رئیس سازمان غذا و داروی در مورد افزایش قیمت دارو در سال آینده گفت: من فکر می کنم سال آینده افزایش قیمت بسیار بالایی در بخش داروها نداریم و اگر قیمت ارز زیاد تغییر نکند ، ممکن است قیمت های خود را با معادل تورم بالا ببریم و پرش به قیمت نداریم.
نگرانی از افزایش قیمت در بخش تجهیزات پزشکی
وی ابراز نگرانی در مورد افزایش قیمت در بخش تجهیزات پزشکی: در زمینه تجهیزات ، زیرا ارز تجهیزات از 2 تومن به 2 تومن تبدیل می شود ، نگرانی هایی در مورد افزایش قیمت ها وجود دارد. در بخش تجهیزات ، با توجه به اینکه این اختلاف قیمت در هنگام افزایش پرداخت مردم به بیمه گذاران ارائه می شود ، نباید نگران کننده باشد ، اما ما در نهایت شاهد افزایش قیمت در منطقه تجهیزات هستیم که بحث ما در این جلسات مدیریت آن است.
دستور رئیس جمهور برای کاهش هزینه درمان
رئیس سازمان غذا و داروی با اشاره به دستور رئیس جمهور برای کاهش هزینه درمان ، تأکید کرد: “رویکرد ما این است که کسانی که وارد بیمارستان های عمومی می شوند با کمترین هزینه از طریق سیستم ارجاع تحت درمان قرار می گیرند و ما می توانیم این داروها و تجهیزات را با ارزانترین قیمت برای بخش دولتی تهیه کنیم ، که مردم را ملزم به همکاری و همکاری می کند.”
این مقام گفت: “خوشبختانه ، ما خاص ترین داروها مانند سرطان و داروهای انکولوژی را داریم و مشکلی خاص برای کمبود آن داروها وجود ندارد و افزایش قیمت آن داروها شیب شیب دار نیست که از بیمه خارج شود.”
5 ٪ از مواد مخدر توسط شرکت های داخلی تولید می شود
“بیشتر مشکلاتی که قبلاً داشتیم در زمینه داروهای بیمارستان و داروهای عمومی بود ؛ در زمینه داروهای تخصصی ، مشکلات ما کمتر است و می توانیم آن را تهیه کنیم.
رئیس سازمان غذا و داروی گفت: کیفیت داروها گاهی اوقات نشان می دهد که کیفیت داروهای خانگی بسیار پایین تر از داروهای خارجی است ، تأکید می کند: در حال حاضر ، بیش از 5 ٪ از داروها توسط شرکت های داخلی تولید می شوند و بیش از 5 دارو در ایران تولید می شود.
در چه زمانی این دارو از سطح بازار ناشی می شود؟
وی گفت: هنگام بحث در مورد کیفیت مواد مخدر ، همه مردم می دانند که وقتی به کیفیت می رسد ، سازمان غذا و دارو به عنوان کیفیت تمام داروهای تولید شده در کشور یا داروهای وارداتی. اینها از نظر کیفیت و استانداردهای موجود در زمینه پزشکی بر اساس منابع جهانی مورد بررسی و مقایسه قرار می گیرند.
معاون وزیر بهداشت در تکمیل اظهارات خود گفت: تماس های اعلام شده توسط سازمان غذا و داروی برای کیفیت یک دارو جمع آوری می شود ، به این معنی که وزارت بهداشت در حال کنترل بازار است و اگر نیازی به جمع آوری از بازار نداشته باشد.
داروهای تولیدی ایران کیفیت لازم را دارند
وی تأکید کرد: اگر می خواهید آمار را بررسی کنید ، وقتی تقریباً 100 درصد از فشار خون این کشور را با داروهای داخلی درمان می کنیم ، وقتی 100 ٪ از تولید کنندگان داخلی تولید و کنترل می شویم ، داروهای ما نشان می دهد که داروهای ما کیفیت لازم را دارند و می توانند نیازهای مردم را برآورده کنیم.
استفاده از دارو در ایران چیست؟
رئیس سازمان غذا و داروی در مورد میزان مصرف مواد مخدر در ایران گفت: این که آیا ما از مصرف جهانی بالاتر هستیم ، قطعاً مصرف مواد مخدر این کشور از میانگین جهانی نیست. در یک یا دو گروه دارویی ، ما از این مشکل بیش از حد استفاده کرده ایم ، یعنی در زمینه آنتی بیوتیک ها و در زمینه استروئیدهای تزریقی تزریقی و ما باید کنترل کنیم. اما در بازار کلی ، ما حجم بازار هستیم و مصرف ما جهانی کمتری دارد و باید آن را اصلاح کنیم. در برخی از داروها باید کنترل بیشتری انجام دهیم.
فرهنگ در زمینه استفاده از مواد مخدر
معاون وزیر بهداشت گفت: “شاید در زمینه کنترل فشار خون ، ما بسیاری از بیماران فشار خون داریم که شناسایی نشده اند یا دارو مصرف نمی کنند ، نیاز به مصرف بالاتر است.” در حوزه آنتی بیوتیک ها ، ما باید آنتی بیوتیک ها را در کشور پرورش داده و کاهش دهیم ، چه کپی و چه غیر مصرف ، کسانی که آنتی بیوتیک مصرف می کنند زیرا می توانند مقاومت میکروبی ایجاد کنند و می توانند به سلامت جامعه آسیب برساند ، اما در کل مصرف ما کنترل می شود.
وی با اشاره به نیاز به فرهنگ در زمینه مصرف مواد مخدر ، گفت: “برای تجویز و مصرف عقلانی ، ما باید با هم کار کنیم و بیمه گذاران و نسخه های منطقی تری تهیه کنیم.”
مجازات های ایران/ پزشکی غربی دروغ می گوید
رئیس سازمان غذا و داروی ، با انتقاد از تحریم دارویی دروغین غرب و ایران ، گفت: “متأسفانه در فشارهای غیرقابل توجیهی و غیراخلاقی کشور ما ، این تحریم ها ظاهراً این است که مواد غذایی ، دارو و کالاهای بشردوستانه شامل مجازات ها نیستند ، اما با توجه به اینکه نقل و انتقالات مالی تحریم می شود و به آنها می پردازند و برخی از شرکت ها به تهیه کننده پول برای تهیه مواد مخدر و مواد مخدر و مواد مخدر هستند ، و مواد مخدر و مواد مخدر و مواد مخدر و مواد مخدر و مواد مخدر و مواد مخدر و مواد مخدر و مواد مخدر و مواد مخدر و مواد مخدر و مواد مخدر هستند ، و این مواد مخدر و مواد مخدر و مواد مخدر و مواد مخدر و مواد مخدر و مواد مخدر و مواد مخدر را نیز می فرستند.
وی گفت: “تحریم های بی رحمانه به سلامتی مردم آسیب می رساند و جهان به آن شعارهای بشردوستانه وفادار نیست و فقط شعارهای آنها را بالا می برد ، اما ما با توجه به اینکه شش ماه در تجهیزات پزشکی و پزشکی مشارکت می کنند ، احساس تحمل و عدم فشار کمتری نمی کنیم.”
ذخایر استراتژیک مواد مخدر در کشور
وی گفت: “این برای همه داروها ذخیره سازی نیست ، بلکه برای داروهایی که تجهیزات اساسی مورد نیاز کشور هستند و می توانند سلامت مردم را به خطر بیندازند ، ما آنها را به اندازه کافی ذخیره می کنیم و خدا را به خاطر می خواهیم ، می توانیم با وجود فشارهایی که وارد می شوند ، بتوانیم با کمترین بحران ها مقابله کنیم.”
ما نگران احتکار مواد مخدر نیستیم. رعایت کردن
رئیس سازمان غذا و داروی در زمینه توزیع مواد مخدر و زنجیره مبارزه با مواد مخدر گفت: در زمینه پزشکی و تجهیزات ، کل زنجیره تأمین در مشاهده سازمان غذا و داروی است و سازمان غذا و داروی دارای سیستمی به نام TTAC یا TTC است که توسط تولید کننده دارویی تحت نظارت قرار گرفته است ، با تعداد منحصر به فردی که محصول دریافت می کند.
پیرسلی گفت: “ما در حال تلاش برای توسعه این سیستم هستیم تا اینکه بیمار آن را دریافت کند ، بنابراین بسیاری از داروها تا زمان رسیدن به بیمار مشاهده می شوند.” این داروها با همکاری بیمه ، سرانجام پس از زایمان به بیماران سوخته می شوند ، به این معنی که این دارو تا زمان تحویل دارو تحت کنترل است و نگرانی از احتکار یا دارو متحد است.
1
منبع: www.khabaronline.ir