
طبق اخبار آنلاین ، علاوه بر تمام روشهای توصیه شده برای تقویت حافظه و سلامت مغز ، شامل غذاهای مفید از جمله میوه و سبزیجات برای تقویت عملکرد مغز نیز ضروری است.
2) کیوی
کیوی سرشار از ویتامین C است و به محافظت از مغز در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند. کیوی منبع خوبی از فولات است و در ارتقاء سلامت مغز و عملکرد شناختی نقش دارد. استفاده منظم از کیوی همچنین استرس اکسیداتیو را در افراد کاهش می دهد.
2) انگور
انگورها سرشار از رسوراترول هستند. یک ترکیب طبیعی که عملکرد شناختی را بهبود می بخشد و التهاب مغز را کاهش می دهد. ردواترول یک پلی فنول است که دارای خاصیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی است. طبق مطالعات ، مصرف مکمل های رسوراترول به مدت شش ماه عملکرد حافظه را بهبود می بخشد.
2) سیب
اپل منبع غنی کوئرستین است. یک ترکیب طبیعی که سلولهای مغزی را از آسیب محافظت می کند و عملکرد شناختی را بهبود می بخشد. کوئرستین یک فلاونوئید است که دارای خاصیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی است. مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم آب سیب به مدت چهار هفته عملکرد حافظه را در افراد مسن ، با اختلالات خفیف شناختی بهبود می بخشد.
2) نارنجی
نارنجی با ویتامین C برای حفظ سلامت مغز و عملکرد شناختی ضروری است. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قدرتمند است که می تواند مغز را از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت کند. طبق تحقیقات ، مصرف بیشتر ویتامین C با عملکرد شناختی بهتر در افراد مسن همراه است. خوردن پرتقال نیز به دلیل فلاونوئیدهای آن مانند هگزپریدین و نارینگنین در حفظ بافت های مغزی نقش دارد.
2) موزهای
موز از نظر پتاسیم بسیار زیاد است و مصرف آن نقش مهمی در حفظ عملکرد مناسب مغز دارد. پتاسیم به تنظیم فعالیت الکتریکی مغز و بهبود عملکرد شناختی کمک می کند. موز همچنین منبع خوبی از ویتامین B2 است که برای سنتز فرستنده های عصبی ضروری است. مطالعات نشان می دهد که مصرف پتاسیم بیشتر مربوط به عملکرد شناختی بهتر در افراد مسن است. منیزیم در موز همچنین ذهن را هوشیار نگه می دارد. زیرا فعالیت الکتریکی خوبی بین سلولهای عصبی در مغز ایجاد می کند.
منبع: متوسط
مترجم: الهه جعفر زاده
1
منبع: www.khabaronline.ir