
در پاسخ به این تصور غلط مبنی بر اینکه خربزه به دلیل ترانسفورماتوسی برای سلامتی مضر است ، وزارت بهداشت بهبود تغذیه گفت که خربزه یک میوه تراریخته نیست و نه تنها سرطان زا بلکه به دلیل زیاد بودن آنتی اکسیدان ها و کاروتنوئیدها است.
وزارت بهداشت ، بهبود تغذیه در پاسخ به اینکه آیا خربزه یک میوه تراریخته و مضر است ، گفت: غذاهای تراریخته به عنوان غذاهایی گفته می شود که با استفاده از دستکاری ژنتیکی و مهندسی ، خاصیت جدیدی را ایجاد می کنند که طبیعی نیستند.
خربزه میوه ای سرشار از آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها است و در دسته میوه ها قرار دارد. برخلاف تصور عامه ، این یک میوه تراریخته و نه تنها سرطان زا نیست بلکه به دلیل مقدار بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات کاروتنوئید می تواند نقش محافظتی در برابر سرطان ها و بسیاری از بیماری های دیگر داشته باشد.
همچنین ، مطالعات نشان داده اند که خربزه می تواند نقش موثری در کنترل فشار خون داشته باشد. شواهد نشان می دهد که تخم های خربزه می توانند در بهبود لیپیدهای خون مؤثر باشند و همچنین دارای خاصیت ضد التهابی باشند.
1
منبع: www.khabaronline.ir