آیا هوش مصنوعی به کمک علوم اسلامی می رسد؟



نقل از پایگاه داده اندیشه و فرهنگ مقدار ، Hojjatoleslam عبدالحمید وازیتی ، عضو گروه منطق درک دین انستیتوی فرهنگ و اندیشه اسلامی ، در یادداشتی با اشاره به موضوع هوش مصنوعی و علوم اسلامی که در زیر می خوانید.

طبق روایت مهر ، “با در دسترس بودن نرم افزار پاسخگو مبتنی بر هوش مصنوعی (مانند GPT ، Copilot ، Perplexity AI ، Youchat و غیره ، که به طور کلی مدل های زبان بزرگ LLM را پردازش می کند) و در برخی از سؤالات از این موارد پاسخ های تخصصی نسبی دریافت می کنند. نرم افزار ، در مورد آینده دانشمندان در زمینه های علوم و همچنین علوم اسلامی ابهاماتی وجود دارد و با پیشرفت هوش مصنوعی ، درصد قابل توجهی از محققان خود را از مصرف کنندگان پاسخ های هوش مصنوعی ، چه رسد به عموم مردم ، خود خواهند کرد.

آنچه به نظر می رسد در مراحل مرحله بعدی هوش مصنوعی ناقص است:

هوش مصنوعی به سمت “سفارشی سازی سفارشی سازی” با استفاده از چهره های تخصصی حرکت می کند (SF = ویژگی های ویژه یا الگوریتم های ویژه ، به موضوعات تخصصی می روند ؛ با این شبیه سازی که ما با چت های پزشکی تخصصی ، گپ های قضایی تخصصی ، چت های زیست محیطی ، چت های آموزش تخصصی ، آموزش تخصصی آموزش خواهیم دید. چت ها ، چت های تخصصی آموزش ، چت های آموزشی تخصصی و غیره ، که توسط افراد یا مراکز یا شرکت ها تولید می شود ، به نظر می رسد در هر کلاس و هر رشته تخصصی با چت های رقابتی خاص نیز به روز می شود و برخی از مارک ها این کار را می کنند. به مصرف کنندگان اطلاعات و حتی در منابع تحقیقاتی ، نتایج نتایج منابع تحقیق با سایر چت ها ضریب و یک امتیاز را کسب می کند.

در علوم اسلامی نیز همین اتفاق خواهد افتاد و چت های آموزش دیده در هر علوم اسلامی شکل می گیرد و بین مراکز تخصصی آنها نه تنها در کشور بلکه در کشورهای اسلامی و جهان نیز رقابت خواهد کرد. به عنوان مثال ، محققان می گویند برای به دست آوردن اعتبار تحقیق “A” علوم انسانی اسلامی ، باید از موسسه فرهنگ و اندیشه اسلامی Chats استفاده شود. “



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7236

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *