
نقل از دادن فکر و پایه فرهنگ مبلغین ، Hojjat al-Islam wa al-muslimeen محمد Javad Nazaft ، معلم حوزه علمیه در برنامه “Samet God” درباره اراده امیر الممینین (AS) به امام حسن موجتی (AS) و نیاز به عقلانیت در آموزش و پرورش گفت: امیر المومینین (AS) گفت: من تا زمانی که آن را به یاد می آورم ، قرآن را به شما یاد می دهم. اگر اینگونه نباشد ، من به آموزش های دیگر نمی روم. این بدان معناست که قرآن ابتدا باید آموزش داده شود و در تدریس منطقی باشد. علم بیش از آنچه قابل شمارش است است. اینجاست که امیر الممینین (AS) گفت: نیش بزنید. موارد خوب را انتخاب کنید زیرا زندگی بشر همه علوم کافی نخواهد بود. اکنون ، به گفته امام علی (AS) ، شخص باید قرآن را برای اولین بار در بین علوم انتخاب کند.
براساس نقل از باشگاه روزنامه نگاران جوان ، Hojjat-ul-Islam Nizaft ادامه داد: اگر ما به قرآن اعتقاد داشته باشیم و مردم طبق قرآن فکر می کنیم ، آموزش هدر نمی رود. ممکن است شخصی بخواهد که قرآن یک دریای عمیق است. در نهج البلاگا بیان شده است: اگر می خواهیم کل قرآن را یاد بگیریم ، باید در تمام زندگی خود قرآن را بخوانیم. در حالی که هیچ فرصتی برای یادگیری علوم دیگر وجود ندارد! پاسخ این است که ابتدا ترجمه و تفسیر مختصر ، معجزه و تشنگی به قرآن اصلی ، مفاهیم دیگر با گذشت زمان آموخته می شوند. به این ترتیب ، مردم می توانند به طور خلاصه قرآن را مرور کرده و درباره آیاتی که مربوط به مشکل امروز است ، بیشتر بحث کنند. این باعث می شود عمق مفاهیم به مرور زمان به دست بیایند. از آنجا که یک مؤمن همیشه باید قرآن را بخواند ، همیشه مراقبه کرده و همیشه مراقبه کند.
به گفته این معلم حوزه علمیه ، با گذشت زمان ، فرد درک بهتری از قرآن و آمادگی ذهنی بیشتر می کند. وقتی می گویند که قرآن ابتدا باید آموزش داده شود ، این به معنای همه جنبه های قرآن نیست. زیرا تمام زوایای قرآن تا پایان زندگی یک شخص به پایان نمی رسد! در عوض ، منظور این است که مختصراً از معجزات و موضوعاتی که با آنها درگیری داریم ، ارائه دهیم.
منبع: www.khabaronline.ir