اتحاد تحریر الشام با اعراب ، ترکها ، کردها و ایرانیان می توانند یک امپراتوری منطقه ای تشکیل دهند؟



نقل از پایگاه داده اندیشه و فرهنگ مقدار ،اگرچه هیچ کس نمی تواند پیش بینی کند که وضعیت سوریه به مرحله بعدی منتقل خواهد شد ، بسیاری از کارشناسان و ناظران تحولات سیاسی تأیید می کنند که تحولات سوریه فرصت جدیدی برای ترسیم آینده بهتر در سرزمین عرب و جهان عرب دارد. و جهان اسلام ایجاد کرده است. آنها معتقدند که می توان از بازگشت سوریه به زمینه ای برای درگیری های فرقه ای ، سیاسی ، منطقه ای و بین المللی جلوگیری کرد. کاملاً طبیعی است که تحقق این مسئله به عوامل داخلی و خارجی بستگی دارد. عوامل داخلی شامل نگرش گروه های جدید به آینده سوریه و همچنین نحوه بازی حاکمیت جدید است. از نظر عوامل خارجی ، ما همچنین می توانیم به چگونگی تأثیر قدرت های منطقه ای و بین المللی بر تحولات داخلی سوریه مراجعه کنیم.

به گفته شوا ، با توجه به چالش های عظیمی که امروز سوریه با آن روبرو است ، فعالان سیاسی و محققان عرب یک برنامه سنتی را ارائه داده اند و از مذاکرات عرب -تویرانی -ایرانی -کورندیا دعوت می کنند. آنها معتقدند که این نسخه می تواند به سوریه کمک کند تا بر چالش های پیش روی آن غلبه کند. به گفته محققان ، همکاری های عربی -توی -ایران از یک سو می تواند از بازگشت درگیری های مذهبی و سیاسی به سوریه جلوگیری کند و از طرف دیگر ، سوریه برای مواجهه با خطرات اصلی تهدیدات دشمن اسرائیل ، تلاش های ایالات متحده برای ایجاد خاورمیانه بشر این تمرکز جدید بر تلاش برای از بین بردن مسئله فلسطین و همچنین نابودی کشورهای عرب و اسلامی است.

به نظر می رسد که این متفکران عرب طرحی را که در کنفرانس وحدت منطقه ای ارائه شده بود ، به ریاست سعد محیو ، عربستان و عربستان ، ارائه می دهند. در آن زمان ، سعد محیو خواستار مذاکرات عربی -turkish -iranian -kurdish شد و به ارزش های متداول مذهبی و انسانی بازگشت. این پروژه در واقع پس از یک سری تحقیقات انجام شده توسط پروفسور سعد محیو مطرح شد. در این تحقیقات ، وی این واقعیت را ثابت کرد که جنگ ها و درگیری ها در منطقه باعث خسارت گسترده ای به بیش از میلیون ها و میلیارد ها دلار به کشورهای عرب و اسلامی شده است. همچنین ، بسیاری از این کشورها نیز نابود شدند و منجر به فداکاری میلیون ها نفر در آنجا شدند. این تحقیق همچنین اظهار داشت که تنها گزینه برای ملل منطقه مذاکره و بحث در مورد ارزشهای مشترک است. بخشی از این تحقیق بر همگرایی و همگرایی و هم افزایی عربی -توی -ایرانی و کرد.

طی چند سال گذشته ، بسیاری از متفکران عرب ، ایرانی ، ترکی و کرد چنین طرحی را ارائه داده اند. حتی در برخی از مراکز تحقیقاتی عربی ، ترکی ، ایرانی و کرد ، که توسط ده ها کنفرانس و گردهمایی برگزار می شد ، بر نیاز به همگرایی تأکید شد. با این حال ، در سایه تحولاتی که پس از نبرد طوفان القسا و همچنین جنگ علیه لبنان اتفاق افتاد ، میزان توجه را به رویکرد فوق به حداقل رساند. عواملی از قبیل تحولات پی در پی در سوریه ، نقش عمده ترکیه در این تحولات ، نگرانی در مورد توسعه تحولات سوریه به رقابت ترکیه -ایرانی یا نبرد بین حاکمیت جدید با کردها ، و سرانجام امکان تبدیل سوریه به یک زمینه برای نبردها داخلی ، منطقه ای و بین المللی ، بار دیگر بازگشت به مذاکرات عرب ، ترکیه ، ایرانی و کرد را به عنوان یک ضرورت انجام داده است. به ویژه ، اخیراً علائم مثبتی در مواضع رهبر حزب کارگران کردستان ، عبدالله اوکالان در دیدار با هیئت از اعضای حزب مردم دموکراتیک مشاهده شده است.

حزب کارگران کردستان در دیدار با اعضای حزب دموکراتیک مردم ، از تعدادی از مقامات ترکیه استقبال کرد تا یک صفحه جدید را در روابط دو جانبه بازگشایی کنند. از طرف دیگر ، جلسه رئیس جدید دولت احمد شریع با هیئت نیروهای دموکراتیک سوریه برای بحث در مورد آینده کردهای سوریه. این نشان می دهد که دو طرف مشتاق مذاکره در مورد اختلاف هستند. علاوه بر این ، باید توجه ویژه ایران و کشورهای عربی در تحولات سوریه ذکر شود. این همانطور که کشورهای عربی به ثبات داخلی سوریه و پشتیبانی از حاکمیت جدید خود توجه می کنند. نگرانی بزرگ سوریه این روزها این است که اختلافات و درگیری ها در کشور آن را به یک میدان نبرد موفق تبدیل می کند و فراتر از آن ، این جنگ ها به سایر کشورهای عرب و اسلامی گسترش می یابد.

واضح است که وضعیت فعلی سوریه بسیار پیچیده است و بسیاری از چالش های داخلی و خارجی در برابر حاکمیت جدید آن وجود دارد. بدون شک ، حاکمیت جدید نمی تواند همه مشکلات و مشکلات سوریه را به یکباره حل کند. به ویژه ، دشمن اسرائیل از وقایع سوء استفاده کرد و ضمن از بین بردن قدرت نظامی خود ، زمین های بیشتری را در آنجا گرفت. در این میان ، برخی در انتقال مشکلات و مشکلات سوریه به کشورهای دیگر و تبدیل جهان اسلام و جهان عرب به یک میدان نبرد سرمایه گذاری کرده اند. بدیهی است که دشمن صهیونیستی آمریکا تنها حزبی است که از این امر بهره مند می شود.

تحولات پی در پی در سوریه ، که البته ممکن است به سایر کشورها گسترش یابد ، به لزوم شروع عرب ، ترکیه ، کرد ، کرد ، کرد ، مذاکرات و مذاکرات ایرانی در اسرع وقت اشاره می کند. این مذاکره بهترین جایگزین برای جنگ و درگیری است. همچنین مهم است که به حاکمیت جدید سوریه برای سازماندهی صفوف خود بپردازیم. به جای تلاش برای تبدیل سوریه به اختلافات سیاسی ، مذهبی و فرقه ای ، باید به حاکمیت جدید آن کمک کرد. سوالی که اکنون مطرح شده است این است که آیا پس از سقوط بشار الصاداد ، آیا این زمین لرزه بزرگ می تواند به فرصتی برای همکاری در گفتگوی عربی -اسلامی تبدیل شود یا دوباره در برابر جنگهای جدید که فقط ملل عرب و اسلامی دستمزد خود را پرداخت می کنند. بنابراین ما آن را خواهیم داد؟



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7217

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *