احتقان بینی در بهار ؛ نفس کشیدن چقدر آسان است؟



در بهار ، ماهیت زندگی تقویت می شود ، اما برای برخی از افراد ، شروع یک فصل پر از این فصل پر از عطسه ، کم آبی بدن ، خارش چشم و گرفتگیست آلرژی فصلی. گرده گرده ، قارچ ها ، کپک ها ، گرد و غبار و حتی حیوانات خانگی به عواملی تبدیل می شوند که می تواند سلامت افراد ، به ویژه کودکان و بیماران اساسی را تهدید کند.

فارس در یک خبرنامه نوشت: در گفتگو با فارس ، حمید زردووی ، در مصاحبه با فارس ، مهمترین عوامل در ایجاد آلرژی و راه های کنترل آن را بیان کرد.

وی گفت ، با تأکید بر اینکه آلرژی ممکن است به طور ناگهانی و حتی پس از سالها نامناسب بودن در افراد رخ دهد ، باید محرک ها یا آلرژن ها به درستی شناخته شوند ، زیرا در پاسخ به آنها ، هیستامین ترشح می شود و علائم آلرژی ظاهر می شود. رایج ترین آنها گرده درختان ، گل ها و حتی موادی است که احساس نمی کنیم. مانند شوره سر حیوانات خانگی. گربه ها حساسیت بیشتری نسبت به سگ ها تولید می کنند. کسانی که حیوان خانگی دارند و آلرژی دارند باید در نظر گرفته شوند. بعضی اوقات این حیوانات باید از فضای زندگی خارج شوند.

بهار ، آغاز آلرژی بیش از حد

زرد همچنین قالب ها را به عنوان یک آلرژن بسیار توصیف کرده و گفت: قالب ها معمولاً در مناطق مرطوب مانند زیرزمین ، حمام ، یخچال و گاراژهای دیر رشد می کنند. دیوارهای NEM ، کفپوش و مکان های تاریک و مرطوب محیط خوبی برای رشد این قارچ ها است.

وی گفت: “حتی زباله های سوسک می توانند آلرژن های شدید ایجاد کنند.” به گفته وی ، برخی از آلرژن ها ، مانند گرده های چوبی و آرد ، برای نانوایی ها کاملاً متداول است.

یکی از عوامل نادیده گرفته شده موجودات میکروسکوپی به نام کنه هایی است که در محیط های خانگی مانند بالش ، فرش و مبلمان یافت می شود.

وی گفت: “کنه ها از سلولهای مرده پوست ما تغذیه می شوند ، آنها دیده نمی شوند ، اما مدفوع و بقایای بدن آنها بسیار تحریک کننده است.” برای کنترل آنها ، باید از جاروبرقی قوی استفاده کنید ، ورق ها را با آب گرم بشویید و در موارد شدید حتی فرش یا مبلمان. کنترل کنه ها بسیار دشوار است.

زردووی در ادامه به تأثیر این بیماری بر کودکان اشاره کرد و افزود: در کودکان ، علائم آلرژی این می تواند غلظت ، اختلال در حافظه ، تحریک پذیری ، خستگی زودرس و حتی ترک تحصیل را کاهش دهد. گرفتگی بینی باعث خواب ، خروپف و عفونت های مکرر گوش می شود.

عوامل تشدید کننده

به گفته پزشک ، عواملی مانند رایحه ، اسپری ، دود سیگار ، رطوبت ، گرما ، وزش باد شدید و حتی لوازم آرایشی مانند ناخن های مصنوعی و خال کوبی می توانند این بیماری را تشدید کنند.

وی گفت: “این بیماری عفونی نیست و نیازی به آنتی بیوتیک ندارد.” علائم را می توان تا حد زیادی با نکات ساده مانند شستن بینی با آب نمک ، مایعات آشامیدنی و استراحت به اندازه کافی کنترل کرد.

زردووی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در مورد استفاده از داروهای خانگی و گیاهی ، گفت: “ما هیچ مخالفتی با داروهای خانگی یا گیاهی نداریم ، تا این روش ها با درمان پزشکی مغایرت نداشته باشند.” خوردن نمایشی مانند بابونه ، زنجبیل یا استفاده از گیاهان معطر می تواند به تسکین علائم کمک کند. همچنین ، مکمل هایی مانند پروبیوتیک ها نیز در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش دارند. اما هیچ درمانی قطعی وجود ندارد. تا زمانی که فرد در معرض آلرژن ها قرار بگیرد ، یک بیماری رخ خواهد داد.

“این بیماری واقعاً یک درمان قطعی نیست ؛ تنها کاری که می توانیم انجام دهیم کاهش علائم است. مصرف داروهایی مانند آنتی هیستامین ها می تواند مفید باشد ، اما فقط تحت نظارت یک پزشک ، متأسفانه برخی از بیماران از دوز خودسرانه و زیاد این داروها استفاده می کنند که می تواند عوارض جدی داشته باشد ؛ به ویژه برای افراد مبتلا به فشار خون بالا.
وی افزود: برخی از داروها برای پیشگیری تا حدودی مؤثر هستند ، اما هنوز هم باید تحت نظارت کامل یک پزشک مورد استفاده قرار گیرند. ” داروهای خانگی تا زمانی که در داروهای اصلی دخالت نکنند و مشکلی ایجاد نکنند ، می توانند مفید باشند.

توجه ویژه به کولرها و تهویه ها

زردووی همچنین به نکته مهمی در مورد اتاق خنک کننده اشاره کرد و افزود که کولرها یکی از منابع مهم تجمع آلرژن هستند. هنگامی که هوا گرم می شود و کولر به طور ناگهانی روشن می شود ، گرد و غبار ، قالب ها و آلرژن ها در فضا پخش می شوند.
وی افزود: “من توصیه می کنم تهویه هوا را با مواد شوینده مناسب ، در فواصل منظم شستشو داده و آن را تمیز نگه دارید.” این می تواند در کاهش علائم بسیار مؤثر باشد.

در پایان ، زردووی تأکید کرد: پیشگیری و شناخت آلرژن ها کلید کنترل بیماری و همچنین به پزشک متخصص مراجعه کرده و از درمان های خودسرانه برای تشخیص دقیق و درمان مؤثر خودداری می کنند.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7918

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *