از مصرف این 9 ماده غذایی خودداری کنید!



به نقل از یوبیک آنلاین، کربوهیدرات ها اشکال مختلفی دارند و به عنوان منبع اصلی تامین انرژی برای سیستم عصبی محسوب می شوند. کربوهیدرات هایی که عموماً ناسالم در نظر گرفته می شوند به شکل قندهای افزوده هستند. چیزهایی مانند شکر سفید، شربت ها، شربت ها و سایر شیرین کننده های اضافه شده به غذاها اغلب ناسالم هستند.

تحقیقات مختلف مکرراً مضرات رژیم غذایی شیرین را فهرست کرده اند. افزایش تری گلیسیرید خون، قند خون و فشار خون بالا تنها بخشی از عوارض رژیم های غذایی سرشار از قند است. انجمن قلب آمریکا (AHA) توصیه می کند که زنان مصرف قند خود را به 25 گرم در روز محدود کنند و مردان بیش از 36 گرم شکر در روز مصرف نکنند.

همچنین باید غذاهایی بخورید که علاوه بر کربوهیدرات حاوی فیبر هستند. فیبر به فرآیند هضم کمک می کند و احساس سیری را افزایش می دهد. هنگام انتخاب کربوهیدرات در رژیم غذایی خود، به دنبال گزینه هایی باشید که قند اضافه ندارند یا حداقل قند اضافه ندارند.

اگر قصد دارید از یک رژیم غذایی سالم پیروی کنید، از این 9 کربوهیدرات ناسالم اجتناب کنید یا به حداقل برسانید:

1) قهوه های شیرین

یک فنجان قهوه سیاه ساده کالری بسیار کمی دارد و قند ندارد. اما قهوه هایی مانند ماکیاتو کارامل که حاوی طعم دهنده ها و شربت های شیرین هستند حاوی مقدار زیادی شکر هستند. اگر تمایل به نوشیدن قهوه شیرین دارید، سعی کنید قهوه خود را با استویا شیرین کنید. ترجیحاً به جای شکر از شیر برای کاهش اسیدیته آن استفاده کنید. یک لاته شیرین نشده یک قهوه سالم تر و یک گزینه عالی برای دریافت پروتئین بدون قند است.

2) ماست طعم دار

ماست ساده منبع خوبی از مواد مغذی مهم مانند کلسیم، پروتئین و پروبیوتیک ها است، در حالی که ماست طعم دار سرشار از شکر است. اگرچه این ویژگی مزایای کلی ماست را نفی نمی کند، اما آن را به گزینه ای کمتر ایده آل تبدیل می کند. به جای استفاده از ماست طعم دار و فرآوری شده، ماست ساده بخرید و با افزودن میوه های تازه به آن طعم دلخواه خود را با کمترین آسیب بسازید.

3) کیک و شیرینی

کیک‌ها و کلوچه‌های تجاری و بسته‌بندی شده اغلب شکر اضافه دارند و بسیاری از آنها چربی بالایی دارند. این باعث می شود این غذاها منبع ناسالم کربوهیدرات باشند و باید آنها را در رژیم غذایی خود محدود کنید. سعی کنید یک کیک در خانه با استفاده از آرد گندم کامل و عسل (به جای شکر) درست کنید، همچنین می توانید برای دریافت فیبر مقداری هویج نیز اضافه کنید.

4) نان سفید

اکثر نان های سفید فیبر یا پروتئین زیادی ندارند و حتی ممکن است قند اضافه داشته باشند. از سوی دیگر، غلات کامل معمولاً دارای فیبر و پروتئین بالاتری هستند و حاوی مواد مغذی ضروری مانند ویتامین B هستند. سعی کنید نان سبوس دار را با نان تهیه شده با آرد سفید جایگزین کنید.

5) کمپوت میوه

میوه های کنسرو شده یکی دیگر از منابع قند افزوده هستند و گاهی بیش از 20 گرم قند دارند. این ماده غذایی در مقایسه با میوه های طبیعی و تازه فیبر بسیار کمی دارد. اگر میل به شیرینی دارید، میوه های تازه بهترین گزینه است.

6) آب میوه صنعتی

نوع دیگری از کربوهیدرات های ناسالم آب میوه های غیر طبیعی هستند که اغلب با مقدار زیادی شکر تهیه می شوند. این نوشیدنی ها تاثیری در ایجاد احساس سیری در شما ندارند و حتی ممکن است باعث افت قند خون شوند. اگر ترجیح می دهید آب میوه بنوشید، بهتر است خودتان در خانه این کار را انجام دهید و از میوه های مورد علاقه خود آب بگیرید.

7) بستنی

بستنی علاوه بر کالری بالا، حاوی قند اضافه شده و چربی اشباع شده است. یک وعده بستنی ممکن است بیش از 200 کالری داشته باشد. به جای بستنی، سعی کنید از میوه های یخ زده استفاده کنید که به طور طبیعی شیرین و خنک کننده هستند.

8) مربا

مرباها معمولا منبع مضاعف شکر هستند. اگرچه این غذاها با میوه درست می شوند، اما نسبت قند مصنوعی موجود در آنها بیشتر از قند طبیعی میوه است. از آنجایی که مربا حاوی مقدار زیادی قند است، لازم است بیماران دیابتی از مصرف این ماده غذایی خودداری کنند.

9) شکلات و آب نبات

آب نبات منبع غنی قند و شاید یکی از مضرترین و بدترین منابع کربوهیدرات است. آب نبات ها و شکلات های قندی علاوه بر اینکه قند بالایی دارند، حاوی مقدار زیادی چربی و کالری اشباع شده نیز هستند. علاوه بر این، آب نبات فاقد فیبر، ویتامین و مواد معدنی است و این نشان می دهد که این غذا هیچ فایده ای برای بدن ندارد و حتی ممکن است باعث بیماری هایی مانند دیابت شود.

منبع: eatthis

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7231

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *