استرس مغز چیست؟ – اخبار آنلاین


طبق اخبار آنلاین ، تصور کنید که مغز شما با هورمونی که هر روز استرس ایجاد می کند روبرو است. این هورمون به هیپوکامپ و قشر پیش ساخته حمله می کند. بخش هایی که حافظه و تصمیم گیری را راهنمایی می کنند. نتیجه؟ یک ذهن پراکنده و باهوش که نمی درخشد.

استرس مغز چیست؟

استرس مغزی شرایطی است که در آن استرس مداوم زندگی بر مغز تأثیر می گذارد ، از چالش های کار گرفته تا استرس شخصی. این وضعیت با افزایش ترشح کورتیزول آغاز می شود ، که در پاسخ به استرس آزاد می شود. کورتیزول به هیپوکامپ ، مسئول حافظه و سلف ، که تصمیم گیری و تمرکز تصمیم گیری را راهنمایی می کند ، صدمه می زند. تحقیقات توسط انجمن روانشناسی آمریکا نشان می دهد که استرس طولانی مدت ارتباط عصبی را تضعیف می کند و حتی می تواند حجم ماده خاکستری مغز را کاهش دهد و منجر به پراکندگی ذهن و کاهش عملکرد شناختی شود.

عوارض دیگر استرس مغز

این فشار به سطح ذهنی محدود نمی شود. اثرات جسمی آن نیز قابل توجه است. استرس مغزی التهاب عصب را افزایش می دهد ، خواب را مختل می کند و انرژی مغز را تخلیه می کند. انستیتوی ملی بهداشت نقل از می دهد که این التهاب به همراه کاهش اکسیژن رسانی به نورونها ، توانایی یادگیری و حل مشکل را مختل می کند. کلینیک کلیولند همچنین هشدار می دهد که استرس مزمن ، در صورت عدم مدیریت ، می تواند منجر به مشکلات پایدار مانند اضطراب یا از دست دادن حافظه شود. اما با درک این فرآیند ، می توان از این صدمات با راه حل های هدفمند جلوگیری کرد.

استرس مغز چیست؟

با چند تغییر ساده ، این چرخه می تواند شکسته شود:

1) ویتامین شرحبا در آووکادو و قارچ فراوان است ، به عنوان تنظیم کننده عمل می کند. این ویتامین باعث تولید کورتیزول می شود و به مغز اجازه می دهد تا نفس بکشد.

2) در کنار آن ، امگا 3 از ماهی های چرب و گردو ، التهاب عصبی را کاهش می دهد که باعث استرس می شود و فکر می کند.

2) خواب منظم همچنین با 4-5 ساعت در شب ، سموم استرس زا از مغز و حافظه لهستانی دریافت می کنید.

2) ورزش هوازیمانند نوری که در پارک در حال اجرا است ، اندورفین ها را آزاد می کند. ماده ای که استرس را منحرف می کند و باعث افزایش هوش تحلیلی می شود.

2) مراقبه حتی اگر فقط 5 دقیقه در روز باشد ، ماده خاکستری مغز را افزایش می دهد و تمرکز را به همراه می آورد.

این عادت ها در هنگام ترکیب به عنوان یک ارکستر هماهنگ عمل می کنند.

برای شروع ، کافی است بشقاب خود را با مواد مغذی پر کنید ، هر روز صبح را برای تنفس عمیق کنار بگذارید و شب به رختخواب بروید. این رویکرد در حاشیه استرس است و ذهن را برای چالش ها آماده می کند. مطالعات مؤسسات معتبر تأیید می کند که این عادت ها تغییرات قابل توجهی ایجاد می کنند.

تقویت تمرکز و شعور ، با مدیریت استرس مغز ، بیش از یک هدف ؛ یک سبک زندگی است به این ترتیب ، می توان ذهن آرام و قدرتمندی را ایجاد کرد که در هر شرایطی می درخشد.

منابع:

نیه

APA

وابسته به کلیولندکلی

مترجم: الهه جعفر زاده

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7205

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *