استفاده از برخی رنگ ها ممنوع شد



حسین زیائی ، یک متخصص آزمایشگاه غذا و پزشکی ، گفت: “شیر پاستوریزه در تولید بستنی ضروری است ، زیرا شیر محیط خوبی برای رشد میکروب ها است و اگر اصول بهداشتی در تولید ، نگهداری و تأمین ، سلامت مصرف کنندگان ، به ویژه کودکان ، به خطر می افتد.”

Tasnim در یک خبرنامه نوشت: “این نوع آلاینده ها می توانند باعث ایجاد اسهال و استفراغ در کودکان شوند ، با اشاره به وجود باکتری های روده ای مانند اشرشیاکلی در بستنی های ناسالم.” بنابراین ، توصیه می شود بستنی از مراکز معتبر و با فشار بهداشتی خریداری شود.

وی افزود: “اگرچه رنگهای مصنوعی مانند Sunte Yello و Tartrazine مجاز هستند ، اما استفاده در محصولاتی مانند بستنی که توسط کودکان استفاده می شود ، ممنوع است.” این رنگ ها می توانند واکنش هایی مانند بیش فعالی یا حساسیت در کودکان ایجاد کنند.

این متخصص گفت که استفاده از رنگ های طبیعی و طعم دهنده هایی مانند زعفران ، کاکائو و عصاره میوه بهترین گزینه برای تهیه بستنی های سالم و ایمن است.

این متخصص آزمایشگاه توصیه کرد که خانواده ها ، به ویژه در تابستان ، بستنی را با دقت بیشتری بخرند و فقط بستنی را از فروشگاه های بهداشتی مجاز و یک نشان بهداشت معتبر دریافت کنند. با توجه به ظاهر ، بسته بندی ، ترکیبات ، طعم و رنگ بستنی برخی از مواردی است که می تواند از مسمومیت غذایی به ویژه در کودکان جلوگیری کند. مشاهده این موارد ساده گامی مؤثر در حفظ سلامت خانواده ها است.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8351

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *