اشتباهات خطرناکی که باعث افزایش وزن می شوند



اگر می خواهید وزن خود را کاهش دهید و هنوز به نتیجه مطلوب نرسیده اید ، وقت آن است که دوباره به عادت های غذایی خود نگاهی بیندازید. شما می توانید با اشتباه رایج که می تواند شما را به سمت اضافه وزن سوق دهد ، مقابله کنید. اما چگونه می توان از این اشتباهات جلوگیری کرد.

رابطه اضافه وزن با پرخوری

سینا باخشاه ، متخصص تغذیه می گوید: “همه ما در حفظ وزن سالم با چالش هایی روبرو هستیم.” این چالش ها اغلب به دلایل مختلفی از جمله استرس و استرس ، سوء تغذیه یا حتی بی اعتنایی به برخی از اصول ساده تغذیه ای ایجاد می شوند. اضافه وزن همیشه به دلیل پرخوری آشکار نیست ، اما گاهی اوقات تغییرات کوچک در عادات روزانه می تواند باعث افزایش وزن شود. اما برخی از اشتباهات رایج ، حتی بدون آگاهی ، می تواند منجر به افزایش وزن شما شود.

وعده های غذایی را بردارید

تصور غلط در بین بسیاری از افراد وجود دارد که به از بین بردن وزن کمک می کنند. اما واقعیت این است که این امر باعث گرسنگی شدید در طول روز می شود و در نتیجه در وعده های بعدی پرخوری می شود. بنابراین ، مصرف یک صبحانه متعادل که شامل پروتئین ، چربی سالم و فیبر نه تنها از گرسنگی جلوگیری می کند. در عوض ، انرژی لازم برای روز را به شما می دهد.

سریع بخورید و توسط سیری نادیده گرفته شود

به گفته متخصص تغذیه ، مغز انسان حدود 5 دقیقه طول می کشد تا سیگنال سیری دریافت کند. به همین دلیل ، خوردن سریع می تواند باعث شود شما بیشتر از آنچه لازم دارید غذا بخورید. در نتیجه ، بهتر است کندتر بخورید و از حواس پرتی مانند تماشای تلویزیون یا چک کردن تلفن خودداری کنید.

نوشیدنی های شیرین و قندهای مخفی

Berkhuh می گوید: نوشیدنی هایی مانند نوشیدنی ، آب میوه های صنعتی و حتی چای های طعم دار دارای قند پنهان زیادی هستند که می توانند به سرعت بدن را جذب کرده و اشتها و چربی را افزایش دهند. تعویض این نوشیدنی ها با آب ، آبجوهای بدون قند یا آب لیمو می تواند به شما در افزایش وزن کمتری کمک کند.

کمبود پروتئین

پروتئین نقش مهمی در احساس سیری دارد. رژیم های غذایی کم پروتئین ممکن است گرسنگی و در نهایت پرخوری را افزایش دهند. غذاهای غنی از پروتئین مانند تخم مرغ ، گوشت سفید ، ماهی و حبوبات به شما در احساس طولانی تر کمک می کنند.

مصرف بیش از حد نان سفید و برنج

غذاهای تهیه شده از کربوهیدرات های تصفیه شده مانند نان سفید و برنج سفید می توانند به سرعت قند خون را افزایش داده و دوباره شما را گرسنه کنند. استفاده از دانه های کامل مانند غلات کامل و برنج قهوه ای ، سطح انرژی را ثابت نگه می دارد و از پرخوری جلوگیری می کند.

فیبر ناکافی دریافت کنید

این متخصص تغذیه معتقد است که فیبر در میوه ها ، سبزیجات ، حبوبات و غلات کامل به ایجاد احساس سیری و بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می کند. کمبود فیبر در رژیم غذایی می تواند منجر به پرخوری و مشکلات دستگاه گوارش شود. بنابراین مصرف غذاهای غنی از فیبر به کاهش وزن کمک می کند.

غذا خوردن هنگام تماشای تلویزیون یا استفاده از تلفن همراه

غالباً ، وقتی پریشان می شویم و به غذای خود توجه نمی کنیم ، بیشتر از آنچه بدن ما نیاز دارد می خوریم. سعی کنید فقط در هنگام غذا خوردن روی غذا تمرکز کنید تا از پرخوری جلوگیری کنید.

بی خوابی و استرس

کمبود خواب و استرس می تواند بر هورمونهای گرسنگی تأثیر منفی بگذارد و شما را به سمت انتخاب غذاهای پر کالری سوق دهد. آنها برای حفظ وزن سالم ، خواب کافی و مدیریت استرس بسیار مهم هستند.

مصرف غذاهای ناسالم

باغوه می گوید: “بعضی از غذاهایی که به عنوان رژیم غذایی یا بدون شکر ترویج می شوند حاوی شیرین کننده های مصنوعی ، مواد افزودنی و چربی های ناسالم هستند که می توانند اشتها را افزایش دهند.” بهتر است برچسب غذایی را با دقت بخوانید و به دنبال انتخاب های طبیعی و سالم باشید. خوردن غذاهایی که به طور معمول به عنوان رژیم غذایی گفته می شوند می توانند فریبنده باشند. بسیاری از این محصولات حاوی شیرین کننده های مصنوعی و چربی های ناسالم هستند که اشتها را تحریک می کنند.

مصرف آب کم

بعضی اوقات تشنگی با گرسنگی اشتباه گرفته می شود و در نتیجه پرخوری می شود. مصرف کافی آب نه تنها به کاهش اشتها کمک می کند. همچنین متابولیسم بدن را بهبود می بخشد. حداقل 2 لیوان آب در روز می تواند به شما کمک کند.

عادات غذایی ساده و ناخودآگاه

چاقی همیشه ناشی از پرخوری آگاهانه نیست. بعضی اوقات عادتهای غذایی ساده و ناخودآگاه می تواند وزن را افزایش دهد. با شناخت و تصحیح این دو اشتباه غذایی ، می توانید سبک زندگی سالم تری داشته باشید و بدون نیاز به سختی ، وزن خود را کنترل کنید. تغذیه مناسب فقط یک محدودیت نیست ، بلکه یک تغییر سبک زندگی است که باعث بهبود کیفیت زندگی و سلامتی شما می شود.

باخش می گوید: “مهمترین چیز در تغذیه ، توجه به نوع غذا است.” مصرف متعادل و آگاهانه نه تنها می تواند باعث کاهش وزن شود. همچنین سلامت کلی بدن را بهبود می بخشد.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7279

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *