
به گفته خبر آنلاین ، آلیرزا ریزی امروز در یک کنفرانس مطبوعاتی با رسانه ها در وزارت بهداشت اظهار داشت: به دلیل افزایش شیوع بیماری های مزمن در جهان و در ایران ، کل جهان از فتق و کشور ما رنج می برد. از این معاف نیست دیابت ، بیماریهای قلبی عروقی ، عدم تحرک ، چاقی و افزایش وزن ، سرطانها و غیره از جمله بیماری های مزمن هستند که در آینده نه چندان دور مشکلات را برای کشور ایجاد می کنند ، بنابراین توجه به سلامت یک شخص مهم نیست به تنهایی و باید به عوامل محیطی که شخص در آن زندگی می کند توجه داشته باشد.
Tasnim در یک مقاله خبری نوشت: وی افزود: فرض کنید شخص تمام دستورالعمل های موجود در زمینه بهداشت را دنبال می کند ، اما وقتی در معرض آلودگی هوا یا دود ناشی از سیگار کشیدن قرار می گیرد ، یا سموم باقیمانده های کشاورزی زیاد است ، فرد هنوز هم مشکلات سلامتی خواهد داشت ، بنابراین برای اطمینان از سلامت افراد باید تمام عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت را در نظر بگیرد.
وی ادامه داد: ما باید سواد سلامت مردم را بهبود بخشیم. سواد سلامت فقط به معنای آموزش افراد نیست ، بلکه به معنای ایجاد یا آموزش مهارت هایی است که باعث تغییر رفتار در اقدامات پرخطر می شود. نتیجه نهایی افزایش سواد بهداشتی ، مقاومت مردم جامعه در برابر بیماری ها خواهد بود.
معاون وزیر بهداشت وزارت بهداشت گفت: استفاده از فناوری ها در بهداشت بسیار مهم است. اگر از فناوری های جدید استفاده نکنیم ، حداکثر 5 سال از کشورهای دیگر عقب خواهیم افتاد ، اما در عین حال با توسعه فناوری ها ، ممکن است با چالش هایی روبرو شویم ، مانند این واقعیت که اکنون با Infodemies روبرو هستیم و موج اطلاعات دروغین که مردم از فضای مجازی اطلاعات پخش می کنند. آنها اشتباه می کنند ما در حال تلاش برای ایجاد یک سیستم یا سایتی برای پاسخ به شایعات هستیم.
راسی گفت: مرگ و میر ناشی از سرطان در جهان حدود 10 میلیون نفر در سال است و در حدود 25 سال این تعداد بسیار افزایش می یابد و سالانه به 35 میلیون مورد جدید می رسد. در کشور ما ، آخرین آمار و نظرسنجی انجام شده نشان می دهد که ما قبلاً 141 نفر در 100000 جمعیت مبتلا به سرطان داشتیم که اکنون به 172 نفر در 100000 جمعیت رسیده است. در زنان ، میزان عفونت کمی پایین تر از مردان است و در 25 سال آینده شاهد افزایش 77 درصدی بروز سرطان در جهان خواهیم بود. جهان است
وی توضیح داد: یکی از دلایل افزایش سرطان در سالهای آینده افزایش امید به زندگی است زیرا سرطان در سالمندان شایع تر است. مسئله دیگر محیط زندگی است ، اکنون کشور ما با هوای آلوده و آلاینده هایی روبرو است که می تواند منجر به افزایش شیوع سرطان شود. سیگار کشیدن همچنین یکی از عواملی است که بر افزایش آمار تأثیر می گذارد. اگر بتوانیم عوامل اصلی خطر را کنترل کنیم ، می توان از بروز سرطان جلوگیری کرد
وی در مورد عوامل خطر سرطان گفت: فشار خون ، مصرف زیاد نمک و قند ، مصرف کم سبزیجات و لبنیات ، استفاده از غذاهای سریع ، عدم فعالیت و افزایش وزن و عوامل ژنتیکی بر بروز سرطان تأثیر می گذارد.
47236
منبع: www.khabaronline.ir