
نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغان سه شنبه گذشته (5 نوامبر) در پرونده ای که در سال 2019 مفتوح شده بود و فردی قصد داشت کتاب آیات شیطانی را به هند وارد کند، دادگاه عالی هند به دولت این کشور دستور داد. [دولتی] در مورد ممنوعیت ورود کتاب آیات شیطانی به هند، «قابل ردیابی نیست، بنابراین قابل ردیابی نیست. [برای ادامه ممنوعیت] ارائه شده است”.
یورو نیوز نوشت: این ممنوعیت موضوع دادخواستی بود که در سال 2019 توسط فردی به نام ساندیپان خان علیه هیئت مرکزی مالیات و گمرک در دادگاه عالی دهلی تنظیم شد.
ساندیپان خان اعتبار قانونی حکم هیئت مدیره در سال 1998 مبنی بر ممنوعیت واردات رمان سلمان رشدی به دلیل محتوای توهین آمیز آن را به چالش کشیده است… بر اساس قانون گمرک هند در سال 1962… طبق اسناد قانونی، خان به قوه قضاییه مراجعه کرد. فرمانی که واردات کتاب را ممنوع کرده بود، اما مطلع شد که سند پیدا نشد.
در سال 1988 هند اولین کشوری بود که این رمان توهین آمیز به اسلام و پیامبر اسلام را توقیف کرد و سپس امام خمینی (ره) فتوا دادند که مهدورالدم نویسنده آن است و اعتراضات گسترده ای در کشورهای مختلف به ویژه مسلمانان هند و پاکستان. گرفت
دیوان عالی هند نیز اعلام کرده است که در شرایطی که حکم دولتی مبنی بر ممنوعیت واردات کتاب مذکور وجود ندارد، چاره ای جز این ندارد که اصلاً چنین حکمی وجود نداشته است. بنابراین، به گفته اودیام موکرجی وکیل سندیپان خان، این ممنوعیت از 5 نوامبر به دلیل عدم وجود حکم ممنوعیت لغو شده است.
خبرگزاری رویترز نوشته است که وزارت کشور و وزارت دارایی هند در پاسخ به درخواست خود برای اظهار نظر در این مورد سکوت کرده اند.
سلمان رشدی پس از حکومت امام خمینی (ره) نزدیک به سه دهه زندگی مخفیانه ای را تحت حمایت دولت انگلیس سپری کرد و گفته می شود که اکنون تحت حمایت دولت آمریکا است، اما آخرین بار تابستان دو سال پیش بود. (2022). ) او در یک کنفرانس ادبی در شمال نیویورک مورد حمله یک جوان آمریکایی (لبنانی الاصل) قرار گرفت و مجروح شد و بینایی یک چشمش را از دست داد.
منبع: www.khabaronline.ir