انجمن روانپزشکی ایرانی خطاب به مقامات: از همبستگی مردم استفاده کنید



Sayed Vahid Shariat ، رئیس انجمن روانپزشکی ایران ، در مورد نامه ای به رئیس جمهور و هشدار در مورد بحران ذهنی پس از جنگ پس از جنگ ، به ایلنا گفت: “وقتی ما بر چالش های متعدد غلبه می کنیم ، این می تواند بسیاری از استرس های متوالی و طولانی برای افراد ، اقتصادی و سیاسی باشد. اکنون که به طور مومیت و آداب و رسوم به این موارد اضافه شده است ، ممکن است این موارد باعث شود که این موارد ، این موارد ، تنوع و تنوع از این موارد ، تنوع و تنوع است.

وی گفت: “وقتی استرس شدید به طور مداوم و در سطح جامعه رخ می دهد ، طبیعی است که بسیاری از افراد تحت تأثیر قرار بگیرند.” به عبارت دیگر ، بخشی از جمعیت با این اضطراب و نگرانی ها ممکن است باشد. هنگامی که فردی در خانواده اش بد است و رفتار او ناشی از استرس است ، این به طور طبیعی بر بقیه خانواده تأثیر می گذارد. چه در خانواده ، چه در محل کار و چه در جامعه. بنابراین ، هنگامی که تعداد افراد مبتلا به مشکلات روانی به تدریج افزایش می یابد ، می توان گفت که این به نوعی گسترش می یابد. منظور من “گسترش” به معنای گسترش بیماری های عفونی است ، بلکه تأثیر دیگری بر دیگران است که ممکن است شرایط آنها را تغییر دهد.

رئیس انجمن روانپزشکی گفت: “آنچه ما می خواستیم در این نامه به آن اشاره کنیم ، بحث در مورد همدلی و همبستگی ناشی از این جنگ یا در نتیجه است.” با انتشار این نامه ، ما در صدد اصرار به دیدن این موضوع بودیم و آن را مهم و نادیده گرفته نمی کنیم. باید در نظر داشته باشیم که این شرایط باید پرورش یابد و باید از نابودی آن جلوگیری کنیم.

شریف گفت: جامعه روانپزشکی این کشور در صدد توجه مقامات برای توجه به جنبه مثبت اوضاع و نابودی آن بود.

در پایان ، وی تأکید کرد: جنگ معمولاً بیشتر از آنچه انجام می شود از بین می برد. در بعضی موارد ، علاوه بر تخریب ، ممکن است برخی از رشد جدید شکل بگیرد. یعنی در حالی که صدها چیز از بین رفته است ، ممکن است چند مورد وجود داشته باشد. اما در حقیقت محصول و نتیجه نهایی این وضعیت به ویژه از نظر روانشناختی تخریب شده است. میزان این وضعیت به هیچ وجه قابل مقایسه با جنبه های مثبت احتمالی ممکن است.

مانه



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8782

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *