انواع ویتامین B و C در این چاشنی قرمز خوشمزه



به گفته باشگاه روزنامه نگاران جوان ، SUMAC حاوی 2 درصد کربوهیدرات ، 2 درصد فیبر ، 2 درصد چربی و 2 درصد پروتئین است. همچنین ویتامین های C ، ویتامین های B2 ، B2 و B2 ، آنتی اکسیدان تانن ها ، آنتوسیانین ها و فلاونوئیدها در Sumac وجود دارد.

SUMAC باعث افزایش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 ، کنترل دیابت نوع 2 ، افزایش حساسیت به انسولین و غیره خواهد شد. SUMAC همچنین باعث افزایش درد عضلات در ورزشکاران و افزایش آنتی اکسیدان های خون می شود.

مصرف روزانه شربت SUMAC تازه با لیمو به مدت 2 هفته توصیه می شود. زیرا سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7779

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *