انواع ویتامین C ، K ، B و فسفر منیزیم در این غذا



نخود فرنگی معمولاً یک فصل رشد بسیار کوتاه دارد و آن را به یک غذای خاص تبدیل می کند. این ماده حاوی طیف گسترده ای از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله منگنز ، فسفر ، پروتئین و ویتامین های C ، K ، B و یک غذای ضد التهابی است.

استفاده را استفاده کنید: به عنوان یک میان وعده سبک ، می توانید نخود فرنگی را به صورت خام یا پخت و پز بخورید. همچنین می توان آن را به سالادها ، اسموتی ها ، غذاهای رژیم غذایی و هر چیز دیگری اضافه کرد. نخود تازه با توجه به مزایای آن ، میان وعده خوبی برای بچه ها است.

منبع: الیزابتریدر

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8250

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *