کدو تنبل انواع مختلفی از انواع مختلف دارد ، اما این سه نوع رایج بسیار محبوب و در دسترس هستند و هرکدام خواص و کاربردهای خاص خود را دارند. یکی از آنها برای کاهش وزن مفید است ، دیگری در درد ورزشکاران و دیگری برای کاهش سطح قند خون استفاده می شود.
طعم و سازگاری ویژه آن با انواع گیاهان و ادویه جات ترشی جات ، از سیر و دارچین گرفته تا مریم گلی ، به محبوبیت آن افزود. با این حال ، سه گزینه اصلی اضافه کردن به رژیم غذایی کدو سبز ، کدو تنبل و کدو تنبل است که در مواد مغذی ، سلیقه و بافت تفاوت دارند.
سبز
از نظر آنتی اکسیدان های متعدد بسیار زیاد است و اگرچه حاوی چندین ماده مغذی مهم است ، اما کالری کم ، چربی و شکر دارد. طعم خنثی آن به راحتی در کنار غذاهای مختلف قرار می گیرد. این کدو سبز سبز ، گاهی اوقات زرد ، ابتدا در اوایل دهه 1980 در ایتالیا کشت شد و در خانه درمانی برای سرماخوردگی ، درد و حتی پایین آمدن قند خون است.
کدو تنبل
کدو تنبل منبع خوبی از ویتامین های A و C است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. همچنین از نظر پتاسیم بسیار زیاد است و به بهینه سازی عملکرد عضلات کمک می کند و گرفتگی عضلات را از بین می برد. علاوه بر این ، کدو تنبل حاوی ویتامین B2 است که نقش مهمی در متابولیسم مواد مغذی و انتقال دهنده های عصبی دارد. منیزیم موجود در آن به سلامت استخوان ، عملکرد عضلات و اعصاب کمک می کند و تیامین آن در رشد و رشد سلول نقش دارد.
کدو تنبل
در مقایسه با کدو تنبل ، کدو تنبل حاوی ویتامین A و C کمتری است اما دو برابر آهن است. این منبع خوبی از منیزیم ، ویتامین E و پتاسیم است. در مقایسه با کدو تنبل ، کالری و کربوهیدراتهای پیچیده دارای فیبر رژیم غذایی بالاتر و بیش از دو برابر هستند. از آنجا که فیبر می تواند به شما کمک کند طولانی تر بمانید ، به این کدو سبز ارزش بیشتری می دهد. فیبر همچنین سلامت روده و میکروبیوم متنوع و کنترل قند خون پس از مواد را فراهم می کند.
تفاوتهای غذایی
هنگامی که پخته می شود ، کدو تنبل از کدو تنبل شیرین تر است و اگر با کره و دارچین ترکیب شود ، یک دسر خوشمزه خواهد بود. کدو تنبل کمی خاک را مزه می کند و برای غذا یا نوشیدنی مناسب تر است. کدو تنبل دارای طعم خنثی است که به خوبی در سالاد یا خورش و با فلفل قرمز ، سیر و کار مناسب است. کدو تنبل از نظر بافت یکنواخت تر از کدو تنبل است ، اما کدو تنبل واضح و شبیه خیار است.
دانه های کدو تنبل خوراکی و خوشمزه هستند و اگر آن را با کمی نمک در فر کباب کنید ، در شبهای طولانی پاییز و زمستان استفاده می شود. از نظر قیمت ، انواع کدو تنبل در ایران متفاوت نیست.
233233
منبع: www.khabaronline.ir