اگر شکر و شکر را برداریم. چه اتفاقی برای بدن ما می افتد؟



به گفته خبرگزاری آنلاین ، ترک شکر و شکر برای بسیاری از افراد ، اگر فواید ترک شکر و شکر انگیزه بسیار قوی برای ترک ماده باشد ، دشوار و غیرقابل قبول است.

به گفته همکار آنلاین ، شکر یکی از پرکاربردترین محصولات در جهان است و متأسفانه باعث بیماری های زیادی می شود. اگرچه اشتیاق ما به مصرف شیرینی همیشه وجود دارد ، مصرف قند باعث کاهش طول عمر می شود.

به خاطر داشته باشید که همه قند مضر نیست و قند سفید تصفیه شده نوعی است که می تواند به طور جدی بر سلامتی تأثیر بگذارد. دانستن خطرات مصرف قند و تأثیر منفی بر بدن مهم است.

وضعیت بدن بلافاصله پس از ترک شکر و شکر

بسیاری از افراد مصرف قند خود را بسیار کم می دانند ، در حالی که مصرف آنها بسیار بیشتر از آنچه تصور می کنند است.

بعد از یک ساعت

قند اعتیاد آور است و واکنش دوپامین را در مرکز مغز مانند یک دارو فعال می کند.

بسته به میزان قند شما که روزانه مصرف می کنید ، ممکن است با مصرف سبزیجات تازه ، فیبر ، منابع پروتئین ضد التهابی و چربی های سالم ، تغییرات مختلفی را در سطح قند خون ، عرق ، لرزش ، افسردگی ، گرسنگی تجربه کنید.

بعد از یک روز

یک روز پس از برش مصرف قند ، ممکن است برای شما دشوار باشد و ممکن است علائمی مانند سردرد و افت انرژی را تجربه کنید.

اما بدن شروع به بهبودی می کند و قند مضر است ، مانند کاندیدا ، که می تواند بر سلامت قلب و روده با رشد بیش از حد تأثیر بگذارد.

قطع اتصال قند فرآوری شده به حفظ آن میکروارگانیسم ها کمک می کند.

بعد از یک هفته

هنگامی که یک هفته شکر را ترک می کنید ، بدن شما در سطح انسولین و واکنشهای التهابی شروع به ترمیم و بهبود می کند.

در طی 6 ساعت ، با شروع به تثبیت سطح انسولین ، هورمون های دیگر (مانند مواردی که در ذخیره چربی درگیر هستند) نیز به سطوح عادی باز می گردند که منجر به شفافیت پوست و کاهش پف می شود.

بعد از یک ماه

افزایش اشتها و وزن و عفونتهای قارچی و التهاب مفصل ، همه موارد ناشی از مصرف زیاد قند است.

اما با ترک مصرف قند ، کاهش وزن طبیعی ، سلامت شکم و مغز را مشاهده خواهید کرد.

بعد از شش ماه

با ترک قند حدود شش ماه ، علاوه بر ثبات قند خون ، به سلامت کلی دست خواهید یافت و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 ، بیماری های قلبی و پیری زودرس را کاهش می دهید.

ترک قند و قند می تواند تأثیر مثبتی بر سلامت قلب و بدن داشته باشد.

بهبود سطح انرژی

بسیاری از افراد هنگام احساس انرژی بیشتر ، نوشیدنی های شکر شیرین ، نوشیدنی های انرژی زا و نوشیدنی های حاوی شکر می نوشند.

با این حال ، مطالعات نشان داده اند که مصرف بیش از حد قند در بدن می تواند فعالیت های روزمره را مختل کند.

مصرف بیش از حد قند توانایی بدن در حفظ ذخایر انرژی خود را تا حد امکان مسدود می کند ، بنابراین با ترک این عادت از چنین خسارت هایی در امان خواهید بود.

سلامت قلب

براساس تحقیقات منتشر شده در مجله انجمن قلب آمریکا ، کاهش مصرف قند نیز خطر حمله قلبی را کاهش می دهد.

حفاظت از سرطان

مطالعات بیشماری در سراسر جهان نشان داده است که قند مواد غذایی سلولهای سرطانی را تأمین می کند.

بنابراین اگر مصرف قند را کاهش داده یا متوقف کنید ، ممکن است به جلوگیری از انواع مختلف سرطان کمک کنید.

علاوه بر این ، شما می توانید با ترک مصرف قند ، گسترش و تولید مثل سلولهای بدخیم را متوقف کنید.

از کبد محافظت کنید

فروکتوز و گلوکز می تواند منجر به تجمع سموم در کبد شود ، مشابه آنچه در هنگام نوشیدن الکل زیاد رخ می دهد.

کارشناسان توصیه می کنند که سم زدایی کبد به طور متناوب خطر مشکلات کبد را کاهش دهد.

خواب بهبود یافته

مصرف قند می تواند سطح انرژی را کاهش دهد. همچنین می تواند خواب شما را مختل کند.

افرادی که از شکر دوری می کنند به سرعت متوجه می شوند که بهتر می خوابند.

جوان سازی پوست

مصرف قند زیادی می تواند در تولید کلاژن و الاستین ، که دو منبع پروتئین پوست هستند ، اختلال ایجاد کند.

در طولانی مدت ، قند بیش از حد می تواند باعث پیری زودرس و سایر بیماری های پوستی شود.

کنترل وزن

غذاهای شکر شامل مقادیر زیادی چربی ، کربوهیدرات و کالری زیاد است که می تواند باعث افزایش وزن شود.

از بین بردن قند از رژیم غذایی روزانه شما به محدود کردن این مواد کمک می کند و دستیابی به وزن متعادل و سالم را آسان تر می کند.

هضم بهبود یافته

با کاهش مصرف قند ، دستگاه گوارش برای پردازش مواد غذایی بهبود می یابد. این به جلوگیری از یبوست و مشکلات روده کمک می کند.

احساس رضایت

مطالعات مختلف نشان داده است که مصرف بیش از حد قند باعث مقاومت در برابر لپتین می شود ، هورمونی که به مغز شما پر می شود.

سلامت بهتر دندان

باکتری موجود در دهان با مصرف قند رشد می کند. خوردن بسیاری از غذاهای شیرین احتمال پوسیدگی دندان و سایر مشکلات دندان را افزایش می دهد.

با متوقف کردن قند ، به بهبود سلامت دندان و لثه کمک کنید.

2727



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7231

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *