اگر صبح بلند شوید ، فشار خون صبح شما را تهدید می کند



گاهی اوقات ، هنگامی که ما عمیقاً در خواب هستیم ، صدای زنگ هشدار ما پرش می کند که به نوبه خود می تواند ما را گیج کند و همچنین باعث ضربان قلب ما شود. آیا می دانید که این می تواند فشار خون شما را نیز افزایش دهد ، همچنین به عنوان فشار خون صبحگاهی شناخته می شود؟ بیایید این موضوع را عمیق تر به این موضوع بپردازیم.

هشدار چگونه زنگ فشار خون شما را افزایش می دهد؟

هامشاهری در یک خبرنامه نوشت: وقتی یک ساعت زنگ دار ناگهان شما را به طور ناگهانی از خواب بیدار می کند ، بدن شما با استرس واکنش نشان می دهد. این حرکت ناگهانی مغز می تواند باعث افزایش شدید فشار خون شود که به فشار خون صبح معروف است. تحقیقات اخیر در دانشگاه ویرجینیا نشان می دهد که افرادی که با زنگ هشدار از خواب بیدار می شوند ، 5 ٪ افزایش فشار خون را در مقایسه با افرادی که به طور طبیعی بدون هشدار از خواب بیدار می شوند ، تجربه می کنند. این امر به این دلیل است که وقتی از این طریق بیدار می شوید ، بدن هورمونهای استرس مانند ترشح آدرنالین ، که باعث می شود ضربان قلب سریعتر شود و رگ های خونی را باریک کند و فشار خون را به طور موقت افزایش دهد.

آیا این یک نگرانی است؟

افزایش موقت فشار خون طبیعی است ، اما ازدحام جمعیت آن می تواند خطرناک باشد ، به خصوص اگر هر روز اتفاق بیفتد. مطالعات با فشار خون بالا صبح برای حملات قلبی و سکته مغزی مرتبط بوده است ، به خصوص در افرادی که قبلاً بیماری قلبی یا فشار خون بالا داشته اند. اگر کمتر از هفت ساعت بخوابید (که باید به هشدار وابسته باشد) ، این خطر حتی بیشتر است ، زیرا خواب کافی نمی تواند فشار خون و خطر بیماری قلبی عروقی را افزایش دهد.

کیفیت و مدت زمان خواب

خواب نقش مهمی در تنظیم فشار خون دارد. خوابیدن کمتر از هفت ساعت می تواند افزایش فشار خون ناشی از زنگ را افزایش دهد. خواب ضعیف یا بیدار شدن ناگهانی خواب عمیق نیز می تواند باعث “بی تحرکی خواب” ، وضعیت سردرگمی و استرس شود که تا دو ساعت طول می کشد و ممکن است بر سلامت قلب شما تأثیر بگذارد.

آیا راه حل بهتری وجود دارد؟

کارشناسان روش های مختلفی را برای کاهش اثرات مضر هشدارها بر فشار خون پیشنهاد می کنند:

خواب کافی داشته باشید: 2 تا 4 ساعت خواب با کیفیت خوب را هدف قرار دهید تا بدن شما به طور طبیعی از خواب بیدار شود و فشار خون را کاهش دهد.

از آلارم های تند خودداری کنید: برای بیدار شدن به آرامی ، به جای زنگ های تیز و تیز ، از صداهای ملودیک یا آرامش بخش (مانند صدای اقیانوس ، پرندگان و غیره) استفاده کنید.

بگذارید نور طبیعی به بدن شما بدرخشد: قرار گرفتن در معرض نور صبح به کاهش ملاتونین (هورمون خواب) کمک می کند و روند بیداری طبیعی را ترغیب می کند.

یک برنامه خواب ثابت داشته باشید: رفتن به رختخواب و بیدار شدن از یک روز در روز به تنظیم ساعت داخلی بدن کمک می کند و استرس را کاهش می دهد.

استفاده از زنگ هشدار را محدود کنید: در صورت امکان ، از تکیه منظم به آلارم خودداری کنید و سعی کنید به طور طبیعی از خواب بیدار شوید. همیشه می توانید زنگ خطر را برای کاهش احتمال خواب نگه دارید ، اما سعی کنید قبلاً از خواب بیدار شوید.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7867

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *