این صبحانه مغز شما را نجات می دهد



شگفت آور نیست که گردو یک غذای مفید برای مغز است ، اما یک مطالعه جدید که در مجله غذا و عملکرد منتشر شده است ، دلیل جدی برای اضافه کردن آجیل های عالی در صبحانه برای تقویت عملکرد شناختی در طول روز است. تمام شده این مطالعه بر روی دو جوان سالم از 2 تا 5 سال انجام شد که دو صبحانه متفاوت داشتند: یکی سرشار از گردو و دیگری با همان کالری اما بدون آجیل.

دستور العمل گردو برای تقویت مغز

گروهی که گردو می خوردند همان دستور العمل سه عیار را مصرف کردند: 1 گرم گردو مخلوط شده با ماسا (جو با غلات و یک سری میوه ها) و ماست.
پس از این مطالعه ، شرکت کنندگان تحت آزمایش های شناختی قرار گرفتند و فعالیت مغز آنها مورد بررسی قرار گرفت.

گردو امتیازات بهتری نسبت به کسانی که صبحانه گردو نخورده بودند به دست آوردند. مشخص شد كه كسانی كه صبحانه غنی از گردو داشتند ، در پایان روز نسبت به گروه دیگر ، زمان واکنش سریعتر و عملکرد بهتر حافظه داشتند.

محققان می گویند: تعداد انگشت شماری از گردو با صبحانه می تواند در صورت نیاز به عملکرد عالی ، به جوانان مزیت ذهنی دهد. به ویژه هیجان انگیز است که چنین افزودنی ساده مواد غذایی می تواند تفاوت های قابل اندازه گیری در عملکرد شناختی ایجاد کند. گردو حاوی امگا -آلفا لینولنیک ، پروتئین و پلی فنول است که ممکن است به تقویت عملکرد شناختی کمک کند. Alpha Linoleic Acid یک اسید چرب امگا -3 است که به همراه ترکیبات پلی فنولی ، می توانند به طور موثری استرس و التهاب اکسیداتیو را کاهش دهند ، دو عامل ایجاد پوسیدگی.

استرس اکسیداتیو و التهاب عصبی بخشی از روند پیری و اختلالات خفیف شناختی ، بیماری آلزایمر و سایر اختلالات مغزی است. مکمل های گردو می توانند شناخت را بهبود بخشند و خطر یا پیشرفت اختلالات شناختی و آلزایمر را کاهش دهند. نمونه خون شرکت کنندگان که با صبحانه خود گردو خورده بودند نیز تغییرات مثبتی در سطح گلوکز و اسیدهای چرب نشان داد که این عوامل حیاتی در حمایت از عملکرد مغز است.

خواص گردو برای کل بدن

علاوه بر سلامت مغز ، گردوهای غنی از مواد مغذی می توانند کل بدن را تغذیه کنند. گردو همچنین آجیل سالم برای قلب در نظر گرفته می شود و توسط جامعه قلبی آمریکا بسیار توصیه می شود زیرا به کاهش کلسترول بد و بهبود سایر عوامل خطر قلبی عروقی کمک می کند.

گردو همچنین یک میان وعده عالی برای مبتلایان به دیابت نوع 2 است. پلی فنول های گردو می توانند به کاهش استرس و التهاب اکسیداتیو کمک کنند ، که عامل اصلی بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی ، آلزایمر و حتی برخی سرطان ها است. همچنین برای سلامت دستگاه گوارش مفید است. گردو همچنین با کاهش وزن ، سلامت روان و بهبود کیفیت پوست همراه است.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7688

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *