
در ویدئویی که در رسانه های اجتماعی منتشر شده است ، دکتر Surorab Seta ، متخصص گوارش در دانشگاه هاروارد ، شش غذای روزانه را معرفی کرده است که با پیشرفت سرطان همراه است. جالب اینجاست که کاهش یا از بین بردن این غذاها از صفحه می تواند تأثیر مثبت جدی بر سلامت طولانی مدت داشته باشد. در اینجا برخی از غذاهای خطرناک و گزینه های سالم تر وجود دارد که به جای آن می توانند بدن را تغذیه کنند.
گوشت فوق العاده پردازش شده: دعوت خاموش سرطان
براساس نقل از آنلاین هموطن ، گوشتهای فرآوری شده به عنوان گزینه های غنی از پروتئین دیده می شوند. برخی حتی آنها را به عنوان گزینه های غذایی راحت تر می دانند. به گفته سازمان بهداشت جهانی ، گوشتهای فرآوری شده به عنوان سرطان زا در گروه 2 طبقه بندی می شوند ، به این معنی که شواهد محکمی وجود دارد که نشان می دهد آنها می توانند باعث سرطان ، به ویژه سرطان روده بزرگ شوند. دکتر ستی هشدار می دهد که نیترات ها و مواد نگهدارنده مورد استفاده در این گوشت ها می توانند به سلولهای پوشش روده آسیب برساند و احتمال ابتلا به سرطان را تقویت کنند.
گوشت های فوق العاده پردازش شده را با گوشت ساخته شده خانگی مانند مرغ کبابی یا حتی منابع پروتئین گیاهی مانند حبوبات و عدس جایگزین کنید. این گزینه ها التهابی کمتری دارند و از نظر فیبر و آنتی اکسیدان هایی که از سلامت روده محافظت می کنند ، زیاد است.
نوشیدنی های شیرین: تغذیه غذایی سلولهای سرطانی
نوشیدنی های گازدار و نوشیدنی های طعم دار اغلب منابع انرژی سریع یا تقویت کننده خلق و خوی هستند. دکتر ستی تأکید می کند که نوشیدنی های شیرین نه تنها قند خون را افزایش می دهد ، بلکه التهاب مزمن را نیز تقویت می کند و می تواند پیشرفت سرطان را تسریع کند. مصرف مکرر نوشیدنی های شیرین با افزایش خطر ابتلا به سرطان های ناشی از چاقی مانند سرطان پستان ، لوزالمعده و روده بزرگ همراه است.
آب نارگیل تازه ، آب خانگی یا حتی چای های گیاهی ساده می تواند تشنگی را بدون اضافه وزن و شکر تسکین دهد. این نوشیدنی ها همچنین آنتی اکسیدان ها را به ارمغان می آورند و بدن را هیدرات می کنند که هر دو برای ترمیم سلول و پشتیبانی از سیستم ایمنی بدن بسیار مهم هستند.
غذاهای سرخ شده: التهاب در هر آدمک
یک ساموس ترد یا تعداد انگشت شماری از سیب زمینی سرخ شده اغلب به عنوان یک غذای بی ضرر در نظر گرفته می شود. اما سرخ کردن عمیق ، به ویژه در روغنهای مورد استفاده مجدد ، اکریلیک را ایجاد می کند (ترکیبی که به عنوان التهاب شناخته می شود و خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد). دکتر ستی تأکید می کند که مصرف منظم غذای سرخ شده با استرس اکسیداتیو و التهاب مزمن همراه است.
سبزیجات و میان وعده های پخته شده یا سرخ شده در هواپیما می تواند ضمن حفظ ترد مواد غذایی ، مصرف روغن را به شدت کاهش دهد. استفاده از روغن زیتون برای بادبان و پر کردن بشقاب با سبزیجات بو داده ، بدون آسیب رساندن به بدن ، طعم غذا را بهبود می بخشد.
گوشت کبابی یا سوخته: یک اشتباه جبران ناپذیری در کباب کردن
سیگار کشیدن کباب یک مزیت پخت و پز است. دکتر ستی خطر پنهان را فاش می کند ، هنگامی که گوشت بیش از حد پخته شده یا کباب ، هتروسیکلیک (HCA) و هیدروکربنهای معطر چند رنگ (PA) که به DNA آسیب می رساند ، می شود. آسیب مکرر به DNA گام مهمی در ایجاد سرطان است.
به جای کباب کردن در دماهای بالا ، از پخت آهسته ، بخارپز یا پخت در فر استفاده کنید. اگر کباب اجرایی اجتناب ناپذیر باشد ، خوابیدن از قبل می تواند به طور قابل توجهی تشکیل ترکیبات مضر را کاهش دهد. افزودن گیاهان غنی از آنتی اکسیدان مانند رزماری و آویشن نیز مفید است.
الکل: یک خطر شناخته شده برای سرطانهای ناشی از هورمون
دکتر Setti خاطرنشان می کند که مصرف الکل ، حتی در مقادیر متوسط ، با افزایش خطر ابتلا به سرطانهای مرتبط با هورمون مانند سرطان پستان و کبد همراه است. الکل می تواند سطح استروژن را تغییر داده و توانایی بدن در جذب مواد مغذی کلیدی مانند فولات را که در ترمیم DNA درگیر است ، مختل کند.
به جای الکل ، نوشیدنی های تخمیر شده مانند آب شیرین تر یا حتی انار می توانند طعم تند و فواید سلامتی را فراهم کنند. این گزینه ها سرشار از پروبیوتیک ها و پلی فنول ها هستند که از روده و سیستم ایمنی بدن پشتیبانی می کنند.
1
منبع: www.khabaronline.ir