
علاوه بر این واقعیت که غذاهای فوق العاده پردازش شده اغلب از نظر نمک ، شکر و چربی زیاد هستند ، افرادی که بسیاری از این غذاها را مصرف می کنند ، غذاهای سالم و ضد سرطان کمتری مصرف می کنند.
تیمی به سرپرستی یونگ جونگ وو در بیمارستان سرطان چونگ در چین گفت: “غذاهای کم ارزش مانند میوه ، سبزیجات ، ماهی و غلات کامل با افزایش خطر ابتلا به سرطان ریه همراه هستند.”
غذاهای فوق العاده پردازش شده عمدتاً از مواد استخراج شده از غذاهای کامل مانند چربی های اشباع شده ، نشاسته و مواد افزودنی تولید می شوند. آنها همچنین حاوی طیف گسترده ای از مواد افزودنی هستند تا آنها را خوشمزه تر ، جذاب تر و ماندگار تر از جمله رنگ ها ، امولسیون ها ، طعم دهنده ها و تثبیت کننده ها تر کنند.
به عنوان مثال ، کالاهای پخته شده بسته بندی شده ، غلات شیرین ، محصولات آماده -استفاده یا آماده شده و برش های سرد را می توان ذکر کرد.
مصرف غذاهای فوق العاده پردازش شده در حال حاضر با سه مشکل سلامتی از جمله بیماری قلبی ، چاقی ، دیابت ، برخی از انواع سرطان و افسردگی همراه است.
233233
منبع: www.khabaronline.ir