
به گفته Khabaronline ، Fenugreek گیاهی است که بخشی از خانواده حبوبات است. این نخستین بار در آسیا رشد کرده است ، اما اکنون در سایر نقاط جهان از جمله هند ، شمال آفریقا ، خاورمیانه ، فرانسه ، اسپانیا و آرژانتین رشد یافته است.
Hamshahri Online نوشت: Fenugreek برای مدت طولانی از مزایای سلامتی خود استفاده شده است (از حدود 4000 سال قبل از میلاد) و این قدیمی ترین گیاه از خانواده حبوبات است که در پزشکی استفاده می شود. دانه های آن از نظر مواد مغذی غنی ترین هستند و اغلب در پخت و پز استفاده می شوند.
مزایای سلامتی شنبلیله
1. خوب برای قلب
آن دانایی ، متخصص تغذیه می گوید محتوای آهن Fenugreek آن را به یک غذای سالم تبدیل می کند. او می گوید: “بیشتر مردم وقتی به غذاهای غنی از آهن فکر می کنند ، به گوشت فکر می کنند ، اما در گیاهان و دانه هایی مانند شنبلیله نیز یافت می شود.” Danahy توضیح می دهد که بدن برای ساختن هموگلوبین ، پروتئین موجود در گلبول های قرمز که اکسیژن را در اطراف بدن حمل می کند ، به آهن نیاز دارد. جیمی لی مک اینتایر ، یکی دیگر از متخصصان تغذیه می گوید: “آهن اکسیژن را به عضلات و مغز تحویل می دهد.” “بدون آهن کافی ، خستگی و ضعف ممکن است از نظر جسمی و شناختی رخ دهد.”
علاوه بر این ، تحقیقات علمی نشان می دهد که افرادی که آهن کافی مصرف نمی کنند ، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری های قلبی عروقی از جمله نارسایی مزمن قلب هستند. به همین دلیل مهم است که آجیل و دانه هایی مانند شنبلیله را در رژیم غذایی خود قرار دهید ، به خصوص اگر رژیم غذایی عمدتا گیاهی بخورید.
2. به کاهش فشار خون کمک می کند
روش دیگری که Fenugreek از سلامت قلب پشتیبانی می کند ، تأثیر آن بر فشار خون است. Danahy می گوید برخی تحقیقات علمی و شواهد زیادی وجود دارد که نشان می دهد Fenugreek می تواند فشار خون و کلسترول را کاهش دهد. فشار خون بالا و کلسترول بالا دو بزرگترین عامل خطر برای بیماری های قلبی عروقی است ، به همین دلیل این مزیت خاص بسیار مهم است.
3. التهاب را کاهش می دهد
شنبلیله سرشار از آنتی اکسیدان ها است که می تواند در برابر سطح بالای التهاب مزمن محافظت کند. شنبلیله حاوی پلی فنول ها یا ترکیبات گیاهی به نام فلاونوئیدها است که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند ، به این معنی که آنها به مبارزه با آسیب رادیکال آزاد در بدن کمک می کنند. شواهد علمی در حال رشد وجود دارد که از خواص ضد التهابی فلاونوئیدها حمایت می کند ، نشان می دهد که شنبلیله ممکن است به دلیل محتوای فلاونوئید به سرکوب پاسخ التهابی در بدن کمک کند. فلاونوئیدها با مسدود کردن مسیرهای التهابی و حمایت از سیستم ایمنی بدن ، از سلول ها محافظت می کنند و خطر بسیاری از بیماری های مزمن را کاهش می دهند.
4. از افزایش سطح قند خون جلوگیری می کند
از شنبلیله اغلب برای کنترل قند خون و جلوگیری از دیابت استفاده می شود زیرا به نظر می رسد باعث بهبود حساسیت به انسولین می شود. تحقیقات علمی از این امر حمایت می کند: در یک مطالعه ، یک گروه از شرکت کنندگان مبتلا به دیابت نوع 2 10 گرم دانه شنبلیله را که روزانه در آب گرم خیس می شوند ، مصرف می کنند ، در حالی که گروه دیگری از شرکت کنندگان با دیابت نوع 2 2 این کار را انجام ندادند. این دو گروه پنج ماه بعد مقایسه شدند و گروهی که روزانه دانه های شنبلیله خیس مصرف می کردند ، میزان قند خون را به میزان قابل توجهی پایین تر از گروهی که دانه های شنبلیله ای مصرف نمی کردند ، به میزان قابل توجهی پایین تر داشتند.
5. این به جلوگیری از زوال عقل کمک می کند
دو دلیل اصلی وجود دارد که مصرف منظم دانه های شنبلیله ممکن است از سلامت شناختی پشتیبانی کند: یکی خصوصیات ضد التهابی آن است. کاهش التهاب در بدن ، به ویژه مغز ، می تواند به بهبود اختلال شناختی کمک کند. دومی به دلیل منیزیم و میزان آهن آن است.
6. برای روده ها خوب است
در حالی که هیچ مطالعه علمی به طور خاص روی سلامت شنبلیله و روده متمرکز نشده است ، چندین ماده مغذی در این گیاه وجود دارد که نشان می دهد می تواند از هضم سالم و سلامت کلی روده پشتیبانی کند. منیزیم ، آهن و فیبر ، که همه در شنبلیله یافت می شوند ، از سلامت روده پشتیبانی می کنند. منیزیم به هضم کمک می کند زیرا به آرامش عضلات روده کمک می کند. در مورد آهن ، عدم کافی شدن می تواند اسید معده را کاهش دهد ، که می تواند باعث مشکلات هضم شود. فیبر همچنین نقش مهمی در سلامت دستگاه گوارش دارد.
7. به افزایش شیر مادر کمک می کند
اگر در حال شیردهی هستید ، ممکن است بخواهید شنبلیله بیشتری را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. چهار مطالعه علمی مختلف نشان داد که مصرف منظم آن به طور قابل توجهی شیر مادر را در مقایسه با پلاسبو افزایش می دهد.
8. این به رشد مو کمک می کند
شواهد اولیه وجود دارد که نشان می دهد عصاره شنبلیله می تواند به رشد مو کمک کند. اما لازم به ذکر است که تاکنون مطالعات علمی بسیار کمی انجام شده است و برای اثبات اعتبار این رابطه باید تحقیقات بیشتری انجام شود.
233236
منبع: www.khabaronline.ir