
به نقل از یوبیک آنلاین از مهر، مطالعات متعدد نشان داده است که مصرف بیشتر امگا 3 PUFA از روغن ماهی می تواند با هدف قرار دادن عوامل خطر مانند هیپرتری گلیسیریدمی، سیری و اختلال عملکرد قلبی، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را به طور موثر کاهش دهد.
با افزایش فعالیت آنتی اکسیدان های درون زا، امگا 3 استرس اکسیداتیو ناشی از ذرات موجود در هوا را تعدیل می کند.
منابع غذایی امگا 3 ماهی، گردو و خرفه است. اما مصرف مکمل های امگا 3 به دلیل فرهنگ کم مصرف ماهی در کشور آسان تر است.
233233
منبع: www.khabaronline.ir