
مغز عضو است که به مدت 4 ساعت فعالیت می کند ، حتی در هنگام خواب. این کل سیستم عصبی را تنظیم می کند و سیگنال ها و دستورالعمل ها را از یک قسمت به قسمت دیگر منتقل می کند. بیشتر غذاهایی که به تقویت حافظه کمک می کنند حاوی مقدار زیادی از این موارد هستند: آنتی اکسیدان ها ، ویتامین B ، چربی های سالم ، اسیدهای چرب امگا.
ماهی های چرب منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا -3 هستند که آنها را به یکی از غذاهای خوشمزه برای حافظه تبدیل می کند. حدود 5 ٪ از مغز شما از چربی تشکیل شده است که 5 ٪ از آنها از اسیدهای چرب امگا -3 تشکیل شده است. امگا -3 نقش مهمی در بهبود عملکرد مغز ، بهبود حافظه ، بازسازی سلولهای عصبی و یادگیری شناختی ایفا می کند. تحقیقات همچنین نشان می دهد که خوردن ماهی های چرب مانند ماهی قزل آلا ، ماهی قزل آلا و ساردین می تواند کاهش ذهنی مربوط به سن را کاهش داده و از شرایطی مانند آلزایمر (از دست دادن حافظه مترقی) جلوگیری کند.
منبع: کلانشهر
1
منبع: www.khabaronline.ir