
به نقل از یوبیک آنلاین، در طب سنتی ایران طبیعت میوه نارنگی را سرد و شیرینتر میدانند و به آن خواصی از جمله «خوشآوری قلب، رفع تنگی نفس، وبآور، ورم معده» میگویند. و کبد.” این میوه دارای مقدار زیادی منیزیم است و در نتیجه در فعالیت عضلات، دستگاه گوارش و سیستم عصبی موثر است. می توانید نارنگی را به عنوان میان وعده میل کنید یا از آن در آب میوه ها و اسموتی ها استفاده کنید. حتی می توان از نارنگی برای تهیه مربا یا تزئین سالاد استفاده کرد.
علاوه بر این، این مقاله سه فایده شگفتانگیز نارنگی برای سلامتی را فهرست میکند.
1. تقویت سیستم ایمنی بدن
ویتامین C موجود در نارنگی با تأثیر بر سلول های T (نوعی از گلبول های سفید خون که از بدن شما مراقبت می کند) می تواند از سیستم ایمنی بدن در برابر ویروس ها و باکتری ها محافظت کند. تحقیقات نشان می دهد که این ویتامین در رشد و عملکرد سلول های T موثر است و مسیرهایی را که منجر به مرگ و از بین رفتن آنها می شود، مسدود می کند. در نتیجه، مصرف نارنگی به شما کمک می کند تا سطح سالمی از این سلول ها را برای مبارزه با عفونت ها حفظ کنید.
مطالعات 1 تا 2 گرم ویتامین C در روز را با کاهش شدت و طول مدت سرماخوردگی مرتبط دانسته اند.
2. حفظ و ارتقای سلامت پوست
افزودن نارنگی به رژیم غذایی به دلیل ویتامین C موجود در آن، فرآیند تولید کلاژن را تسریع میکند که باعث شادابی و شادابی پوست میشود. با افزایش سن، میزان کلاژن در بدن کاهش می یابد. با این حال، ویتامین C سنتز کلاژن را تحریک می کند، که زخم ها را بهبود می بخشد و علائم پیری مانند چین و چروک را کاهش می دهد. علاوه بر این، خواص آنتی اکسیدانی ویتامین C باعث می شود که آسیب های پوستی ناشی از تجمع رادیکال های آزاد با سرعت کمتری پیشرفت کند و این تاثیر بسزایی در کاهش علائم پیری دارد.
3. کاهش وزن سالم
نارنگی با افزایش مصرف فیبر روزانه به کاهش وزن کمک می کند. فیبر موجود در مرکبات با کند کردن حرکت غذا از طریق سیستم گوارش، احساس سیری را افزایش می دهد که به نوبه خود به تنظیم اشتهای شما کمک می کند و به کاهش وزن در طول زمان کمک می کند. علاوه بر این، تحقیقات نشان میدهد افرادی که فیبر بیشتری مصرف میکنند نسبت به افرادی که فیبر کمتری مصرف میکنند بهتر میتوانند وزن بدن خود را سالم نگه دارند یا از افزایش وزن جلوگیری کنند.
منبع: Healthline
233233
منبع: www.khabaronline.ir