
نعنا معروف ترین سبزی بهاری است. این گیاه مفید حاوی آنتی اکسیدان به نام اسید رزمارینیک است که می تواند علائم آلرژی فصلی را تسکین دهد. منتول موجود در آن یک پیش بینی طبیعی است و همچنین می تواند ناراحتی معده را بهبود بخشد.
نعناع یک گیاه ظریف است ، بنابراین بهتر است آن را بپزید یا آن را بپزید. بهتر است آن را به عنوان یک طعم دهنده به نوشیدنی های سرد اضافه کنید. طعم بی نظیر نعناع آن را به یک چاشنی فوق العاده تبدیل می کند که می تواند به سالادها و غذا اضافه شود.
منبع: الیزابتریدر
1
منبع: www.khabaronline.ir