
به نقل از یوبیک آنلاین، النا ایگناتیکوا، پزشک عمومی و متخصص تغذیه در روسیه می گوید: در دوره افزایش شیوع کووید-19، برخی مواد غذایی باید از رژیم غذایی حذف می شدند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
به نقل از همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، ایگناتیکوا در مقاله ای عنوان می کند که سوء مصرف شیرینی ها منجر به کاهش فعالیت سلول های سیستم ایمنی بدن می شود.
اگر شیرینی، کلوچه، شیرینی زنجبیلی بخورید یا بیش از حد نوشابه، یعنی سه یا بیشتر نوشابه در روز بنوشید، به سیستم ایمنی بدن آسیب می زند. افزودن شکر به مدت دو تا سه ساعت پس از مصرف زیاد، فعالیت سیستم ایمنی بدن ما را کاهش می دهد. او توضیح داد که ما مقاومت خود را در برابر عفونت های ویروسی از دست می دهیم.
233233
منبع: www.khabaronline.ir