
نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغانمسجد بهبهانی از ابتدا محل برگزاری نماز جماعت، مراسم عزاداری، احیای شب های قدر و مجلس روش خوانی بوده است و بسیاری از شهروندان از نقاط مختلف تهران از آن بازدید می کردند، حتی ناصرالدین شاه و درباریان در برنامه ها حضور داشتند. از این مسجد
همشهری نوشت: این مکان مذهبی به مسجد «سرپولک» شهرت داشت تا اینکه آیت الله «سیدا اسماعیل بهبهانی» از محله مهلماسنی ها بهبهان به محله سرپولک هجرت کرد و در اینجا ساکن شد. گفته می شود که ناصرالدین شاه در یکی از سفرهایش به نجف با او ملاقات کرد و شیفته ادب و خوش اخلاقی و خصوصیات او شد. همین امر باعث شد که از سیداسماعیل بخواهد برای راهنمایی و ارشاد مردم و نیز تعلیم احکام و معارف اسلامی به تهران مهاجرت کند. وی نیز برای انجام وظایف دینی خود این دعوت را پذیرفت و با خرید خانه ای در کنار این مسجد امامت جماعت آن را بر عهده گرفت. در همان زمان خشکسالی شد و این مجتهد و مرجع عالیقدر نماز باران را اقامه کردند. دعای مردم مستجاب شد و باران بارید. همین امر باعث شد اهالی و خیرین این مسجد بزرگ را بسازند.
پس از درگذشت وی در سال 1258 و دفن پیکرش در نجف، فرزندش آیت الله سید عبدالله بهبهانی متولی مسجد شد. وی از مخالفان عین الدوله نخست وزیر در دوره مظفرالدین شاه و احمدشاه بود و پس از عکس گرفتن موسیو جوزف نوز بلژیکی (وزیر گمرک در زمان مظفرالدین شاه) به وی اعتراض کرد. از او در لباس روحانیت و عمامه. سرانجام سيد عبدالله دستور تشكيل مشروطه را صادر كرد و در 3 تير 1289 توسط چند نفر در منزل خود ترور شد.
منبع: www.khabaronline.ir