با این مغز خوشمزه سرطان را کاهش دهید.



باشگاه روزنامه نگاران جوان ؛ گردو یکی از متداول ترین و مصرف کننده ترین مغز در رژیم غذایی انسان است که به دلیل ترکیب منحصر به فرد اسیدهای چرب امگا 3 ، پروتئین ، آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها از مزایای سلامتی زیادی برخوردار است. مصرف منظم گردو می تواند به کاهش التهاب ، بهبود عملکرد مغز ، تقویت سلامت قلب و کاهش کلسترول کمک کند. مطالعات اخیر همچنین نشان داده است که ترکیبات بیولوژیکی در گردو ، به ویژه پلی فنول هایی مانند بادام ، می توانند نقش مهمی در جلوگیری از برخی سرطانها از جمله سرطان روده بزرگ داشته باشند.

محققان دانشگاه ارتباطات در ایالات متحده ، در یک مطالعه بالینی ، تأثیر مصرف گردو در کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را بررسی کردند. این مطالعه ، که در ژورنال تحقیقات پیشگیری از سرطان منتشر شده است ، نشان می دهد که ترکیبات موجود در گردو می توانند به مهار فرآیندهای التهابی و سرطان در بدن کمک کنند.

نقش اصلی در این فرآیند توسط algateinins بازی می شود. این ترکیبات پلی فنول گیاهی در دستگاه گوارش توسط میکروبیوتای روده به ارولیتین A تبدیل می شوند. Urolithin A ماده ای با خواص ضد التهابی قوی است که می تواند رشد تومورها را مهار کند.

در این مطالعه سه هفته ای ، دو شرکت کننده بین 5 تا 5 سال ، که در معرض خطر بالای سرطان کولورکتال بودند ، روزانه تحت نظارت پزشکان گردو مصرف می کردند. در طول مطالعه ، نمونه های خون ، ادرار و مدفوع مورد بررسی قرار گرفت و سرانجام کولونوسکوپی انجام شد.

نتایج نشان داد که سطح شاخص های التهابی در این افراد ، به ویژه در افراد دارای اضافه وزن که قادر به تولید ارولیتین A بودند ، کاهش یافته است. سطح بالاتر این ترکیب نیز به طور مستقیم با کاهش پروتئین های رشد تومور در بافت های پولیپ مرتبط بود.

محققان به دلیل ریسک کم و مزایای زیادی از گردو ، توصیه می کنند که مصرف روزانه مقدار کمی گردو می تواند به عنوان یک روش مؤثر برای جلوگیری از بیماری های سرطانی ، به ویژه سرطان های دستگاه گوارش استفاده شود.



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7307

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *