با این میوه زرد سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید



به نقل از خبرنگار سلامت نیوز، موز به دلیل داشتن پتاسیم بالا از سلامت قلب محافظت می کند و فیبر موجود در آن در تنظیم کلسترول خون موثر است. این میوه حاوی تریپتوفان است که در بهبود کیفیت خواب نقش دارد. افزودن موز به رژیم غذایی در فصل زمستان برای تقویت ایمنی بدن توصیه می شود. موز انرژی بالایی دارد و یک غذای ایده آل برای کودکان و افراد فعال است. اما مصرف موز همزمان با برخی غذاها توصیه نمی شود زیرا باعث اختلالات گوارشی و تجمع مواد غلیظ در معده می شود که با احساس خستگی و تضعیف سیستم ایمنی بدن همراه است و اگر ادامه می یابد، می تواند باعث بیماری شود.

اما چه غذاهایی را نباید با موز مصرف کرد؟

میوه های ترش؛ متخصصان تغذیه توصیه می کنند که میوه های ترش مانند مرکبات، انار و توت فرنگی نباید همزمان با موز مصرف شوند. برخی از مطالعات نشان می دهد زمانی که موز همراه با این میوه ها مصرف شود، باعث ایجاد مشکلاتی مانند حالت تهوع و سردرد می شود.

شیرینی؛ انواع نان ها و شیرینی های فانتزی که با آرد سفید تهیه می شوند حاوی قندهای ساده هستند و زمان هضم طولانی دارند، در حالی که موز فرآیند هضم را تسهیل می کند. بنابراین احتمال بروز اختلالات گوارشی در مصرف همزمان غذاهایی با طبیعت مخالف وجود دارد.

منابع پروتئینی؛ موز هضم نسبتا سریعی دارد و ترکیب آن با غذاهای غنی از پروتئین مانند تخم مرغ و گوشت در یک وعده تاثیر منفی بر سیستم گوارشی دارد. در این شرایط احتمال تخمیر و نفخ و گاز زیاد می شود.

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7233

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *