
در زندگی امروز ، به دلیل استرس و اضطراب در جوامع ، بسیاری از افراد ممکن است از بیماری قلبی رنج ببرند ، با این حال ، به گفته کارشناسان ، برخی از غذاها به حفظ سلامت قلب کمک می کنند. برای این منظور ، ما در مورد برخی از غذاهای مفید برای حفظ سلامت قلب بحث خواهیم کرد.
عسل طبیعی
عسل طبیعی به دلیل مواد معدنی با ارزش و سالم مانند منیزیم و سدیم در بهبود سلامت قلب بسیار مؤثر است. همچنین ، خواص آنتی اکسیدانی عسل مانع اصلی التهاب و رادیکال های آزاد تولید شده در بدن است. مصرف عسل طبیعی باعث کاهش فشار خون ، بهبود آریتمی قلبی ، کاهش سطح تری گلیسیرید خون ، سطح کلسترول پایین تر (LDL) و افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) می شود.
مغز گردو
وجود اسیدهای چرب اشباع نشده در گردو می تواند به کاهش سطح LDL و تری گلیسیرید کمک کند. یک مطالعه همچنین نشان داد که افرادی که بیش از چهار بار در هفته از گردو استفاده می کنند 5 ٪ بیماری قلبی کمتری دارند. وجود ترکیبات آنتی اکسیدانی در داخل گردو همچنین می تواند التهاب و استرس اکسیداتیو را کاهش دهد.
زعفران
مواد موجود در زعفران می توانند با افزایش دفع چربی و کلسترول در مدفوع ، سلامت قلب را بهبود بخشند و در نتیجه باعث کاهش در تری گلیسیرید سرم و غلظت LDL می شوند. زعفران همچنین پلاک موجود در رگها را کاهش می دهد و از انفارکتوس میوکارد جلوگیری می کند.
سیر
شواهد حاصل از مطالعات نشان می دهد که سیر باعث کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک و کاهش گلیسیرید و کلسترول خون می شود. سیر می تواند از ترومبوز و تجمع پلاک ها در اطراف دیواره رگ ها جلوگیری کند. سیر همچنین ارتجاعی و سوراخ شدن مویرگی را تقویت می کند و از این طریق یک عامل محافظ برای قلب است.
1
منبع: www.khabaronline.ir