بدترین ظرف برای پختن غذا



وی گفت: “در بسیاری از موارد ، پوشش های مورد استفاده در بسیاری از موارد غیر استاندارد و نامشخص هستند.”

ایرنا در یک خبرنامه نوشت: “اگر پوشش تفلون آسیب دیده یا از هم جدا شود ، دیگر نباید از آن استفاده شود زیرا تماس غذایی با فلز پایه می تواند فلزات سنگین و سایر آلاینده های خطرناک را آزاد کند.”

معاون مدیر کل آزمایشگاه مرجع مواد غذایی و مواد مخدر بر لزوم آگاهی عمومی تأکید کرد: ظروف ترمیم شده که بازار را دوباره وارد می کنند ، معمولاً فاقد استانداردهای ایمنی و بهداشتی لازم هستند و از استفاده آنها از سلامت مصرف کنندگان استفاده می کنند.

خیراحی از مردم خواست که هنگام خرید ظروف تفلون مراقب باشند و فقط از محصولات مجوز معتبر و سالم استفاده کنند و در صورت آسیب دیدگی بلافاصله آن را از چرخه مصرف حذف کنند.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 9012

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *