برای پیشگیری از سرطان این غذا را به صورت خام مصرف کنید



به نقل از یوبیک آنلاین، کلم بروکلی حاوی مقادیر بالایی از فیتوشیمیایی سولفورافان است که به پیشگیری از سرطان، بیماری های قلبی، التهاب، افسردگی و سایر بیماری های مضر برای سلامتی کمک می کند.

مطالعه‌ای در سال 2008 که در مجله شیمی مواد غذایی و کشاورزی منتشر شد، نشان داد که وقتی کلم بروکلی را به‌جای پخته، خام می‌خوریم، بدن ما سولفورافان را سریع‌تر جذب می‌کند. مطالعه دیگری در سال 2009 نیز نشان داد که پختن کلم بروکلی به روش های مختلف، از جمله مایکروویو، پختن و سرخ کردن، سطح ویتامین C را در سبزیجات کاهش می دهد. اگر نمی توانید فکر کلم بروکلی خام را تحمل کنید، آن را بخارپز کنید.

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7314

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *