
به نقل از یوبیک آنلاین، این مطالعه نشان داد که مصرف روزانه 50 گرم پسته به مدت 12 روز سلامت تراکم نوری رنگدانه ماکولا را به میزان قابل توجهی بهبود می بخشد.
مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی نوشت: ماکولا ناحیه کوچکی در مرکز شبکیه در پشت چشم است. برای دید خوب بسیار مهم است زیرا وظیفه دید مرکزی، دید رنگی و ثبت جزئیات بصری ظریف را بر عهده دارد.
دژنراسیون ماکولا علت اصلی از دست دادن بینایی در افراد بالای 60 سال است.
طبق یک مطالعه جدید از دانشکده علوم و سیاست تغذیه فریدمن در دانشگاه تافتس، خوردن روزانه یک مشت مغز پسته می تواند سلامت چشم را به میزان قابل توجهی بهبود بخشد.
دژنراسیون ماکولا در افراد جوان نیز ممکن است رخ دهد. عوامل خطر اولیه عبارتند از:
• سیگار کشیدن
• سابقه خانوادگی دژنراسیون ماکولا
• اضافه وزن
• فشار خون بالا.
پسته سرشار از لوتئین زیستی است، رنگدانه گیاهی که از لکه زرد در برابر آسیب نور آبی محافظت می کند. این مطالعه نشان داد که سطح لوتئین شرکت کنندگان تنها پس از شش هفته افزایش یافت و در پایان مطالعه دو برابر شد.
در حالی که ممکن است درمان دژنراسیون ماکولا پیشرفته امکان پذیر باشد، اما بهتر است این بیماری در مراحل اولیه، زمانی که با تغذیه یا مکمل ها قابل درمان است، مبتلا شوید.
به گفته محققان، رنگدانه لوتئین به فیلتر کردن و جذب طول موج های خاصی از نور آبی کمک می کند.
در نتیجه، لوتئین به کاهش بخشی از تابش خیره کننده کمک می کند و وضوح و کنتراست بهتری به دید ما می دهد و به جذب مقداری از نور انرژی بالاتر کمک می کند.
همچنین، لوتئین یک آنتی اکسیدان محلول در چربی است که تحقیقات نشان می دهد به دلیل ماهیت ضد التهابی و توانایی کاهش استرس اکسیداتیو می تواند از سلامت چشم، پوست، مغز و قلب محافظت کند.
یکی دیگر از رنگدانه های گیاهی که می تواند دژنراسیون ماکولا را کاهش دهد زآگزانتین است. این یک آنتی اکسیدان محلول در چربی است که در فلفل دلمه ای، کلم پیچ و نخود سبز یافت می شود.
47236
منبع: www.khabaronline.ir