بهترین روش ها برای کنترل رفلاکس معده



به نقل از آنلاین، بر اساس نقل از آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا، در واقع حدود یک سوم جمعیت ایالات متحده از این بیماری مزمن رنج می برند.

به همین دلیل به مناسبت هفته آگاهی از رفلاکس معده از 19 تا 25 نوامبر در این کشور نکاتی در مورد نحوه مدیریت این اختلال گوارشی ارائه شده است.

به نقل از ایسنا به نقل از نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، «ژولی استفانسکی» متخصص تغذیه، رژیم غذایی نقش مهمی در مدیریت رفلاکس دارد. برخی غذاها و عادات غذایی می توانند علائم را تشدید کنند، در حالی که برخی دیگر می توانند باعث تسکین و بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به GERD شوند.

کارشناسان می گویند رفلاکس معده زمانی اتفاق می افتد که اسید معده به مری برگشته و علائمی مانند سوزش سر دل، درد قفسه سینه، حالت تهوع یا استفراغ را ایجاد کند.

همچنین اگر رفلاکس معده درمان نشود، این بیماری می تواند منجر به بیماری های جدی تری مانند سرطان مری شود.

استفانسکی می گوید افرادی که می خواهند رفلاکس خود را مدیریت کنند باید:

* از مصرف غذاهای محرک که باعث یا تشدید علائم رفلاکس می شوند، مانند نعناع، ​​شکلات، کافئین، غذاهای اسیدی و غذاهای تند خودداری کنید.

* برای کاهش فشار روی معده و مری، وعده های غذایی کوچکتر اما مکرر در طول روز بخورید.

* غذاهای چرب و روغن های اضافه شده را در رژیم غذایی خود محدود کنید و به جای آن غذاهای پخته، آب پز یا بخارپز را انتخاب کنید. همچنین پروتئین خود را از گوشت بدون چربی، مرغ، ماهی، لوبیا و غیره دریافت کنید.

استفانسکی گفت که مشاوره با متخصص تغذیه همچنین می تواند به افراد مبتلا به GERD کمک کند، زیرا آنها می توانند به ایجاد یک برنامه تغذیه شخصی حول نیازها و محرک های خاص فرد کمک کنند.

استفانسکی می‌گوید: «با انتخاب‌های آگاهانه غذایی و همکاری نزدیک با یک متخصص تغذیه، افراد می‌توانند علائم رفلاکس خود را بهتر کنترل کنند و از زندگی راحت‌تر و رضایت‌بخش‌تری لذت ببرند.»

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7230

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *