نهایی بههانی: دکتر الهام پارسا ، متخصص طب سنتی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتتی ، در مصاحبه ای با اخبار آنلاین گفت: “روند شیردهی به دلیل جدایی نوزاد از مادری که همیشه او را لمس کرده و در آغوش گرفته است ، هم برای مادر و هم برای کودک بسیار مهم است.”
برای طب سنتی ، بهترین زمان برای شیر دادن به تعادل بهار و پاییز است. در پایان تابستان و پایان زمستان می توان این کار را انجام داد. اگر شیردهی مجبور به شیردهی در هوای گرم شود ، نوشیدنی هایی مانند کره شیرین که می تواند عطش کودک را تسکین دهد.
غذاهای مناسب برای سن شیردهی
در کتابهای طب سنتی ، توصیه می شود که شیر کودک به تدریج از بین برود تا بدن وی فرصتی برای رعایت این بیماری داشته باشد. قبل از شیردهی ، باید غذای کمکی کودک افزایش یابد تا اشتهای کودک برای شیر مادر کاهش یابد و سپس به تدریج شیر مادر را کاهش دهد.
غذاهای مناسب از هوای گرم ، برنج و ماست و نان استفاده می کنند و باید از غذاهای بسیار چرب جلوگیری کنند. در صورت بافتن در هوای سرد و زمستانی ، غذاهای گرم باید خورده شوند و از آب بسیار سرد و گرم نگه داشتن بدن کودک جلوگیری کنند.
غذاهای مناسب در این زمان حریص ، آسان برای گوشت ، گوشت نرم شده ، فرنی و شیر برنج هستند. اگر کودک پستان را به یاد بیاورد و بی قرار باشد ، ماده تلخ روی پستان بی ضرر است تا نوزاد بتواند از تلخی متنفر باشد. سرگرمی کودک و افزایش عشق به او یکی از مهمترین اصول این دوره است.
خطر اسهال را کاهش دهید
مطالعات علمی نشان می دهد که شیردهی با افزایش بروز اسهال همراه است و بلافاصله پس از شیردهی ، دوره آسیب پذیری در برابر اسهال وجود دارد. اگر بافندگی به تدریج و صحیح انجام شود ، خطر اسهال به طور قابل توجهی کاهش می یابد. شیردهی باید زمانی باشد که کودک بیمار نباشد. بعضی اوقات مادران می توانند باعث ترحم کودک شوند که درد و صدمات را ابراز کند ، که برخی از پزشکان و روانشناسان مخالف هستند و معتقدند که کودک باعث آسیب روانی خواهد شد.
مشکلات کودک شیرده برای مادران
پس از شیردهی ، احتمال درد و تورم در سینه های مادر وجود دارد و به دلیل بسته شدن مجاری شیر و تجمع شیر باقی مانده ، باعث ناراحتی و سوء استفاده وی می شود. این عارضه به ویژه هنگامی که شیر مادر به طور ناگهانی در مدت زمان بسیار کوتاهی قطع می شود ، شدید است.
نکاتی برای مادران
اگر شیر به تدریج قطع شود ، برش شیر و درد کمتری را برای مادر آسان تر می کند. توصیه می شود از یک سینه بند مناسب و نسبتاً محکم استفاده کنید.
برای کاهش احتباس مایعات در بدن مادر لازم است کاهش نمک کاهش یابد.
بهتر است از خوردن شیرها مانند زیره ، بلک بری ، رازیانه ، شوید و غیره خودداری کنید.
از برگهای کلم خنک یا ترکیبی از سرکه و عدس یا کمپرس سرد استفاده می شود.
نعنا و نعناع خشک کن شیر هستند.
درد و تورم سینه ها معمولاً در روزهای اول پس از شیردهی به اوج خود می رسد و سپس به تدریج کاهش می یابد. اگر با تب شدید یا علائم دیگر همراه هستید ، توصیه می شود به پزشک برای عفونت یا سایر بیماری ها مراجعه کنید.
1
منبع: www.khabaronline.ir