بهترین غذا برای روزهای سرد سال



به نقل از یوبیک آنلاین، با سردتر شدن هوا، متابولیسم کاهش می یابد تا انرژی حفظ شود و بدن گرم بماند. این یکی از دلایلی است که در زمستان احساس خواب آلودگی و بی حالی می کنیم. در نیمه دوم سال مصرف غذاهایی ضروری است که علاوه بر تنظیم دمای بدن، سطح انرژی را نیز افزایش دهند.

غذاهای زیادی وجود دارند که به شما کمک می کنند در فصل سرد گرم بمانید و مواد مغذی مورد نیاز بدن را دریافت کنید، برخی از اینها عبارتند از:

1. ادویه جات ترشی جات

ترکیبات آنتی اکسیدانی، ضد جهش زا، ضد التهابی و تقویت کننده موجود در ادویه ها با تأثیر بر عملکرد اندام های بدن، سلامت کلی را ارتقا می دهند. همچنین ترکیبات طبیعی موجود در ادویه ها خاصیت ضد سرطانی دارد و از رشد سرطان جلوگیری می کند. دارچین برای جلوگیری از سرماخوردگی و گرم نگه داشتن دست ها و پاهایی که هر لحظه احساس سرما می کنند، انتخاب خوبی است. یک فنجان چای دارچین برای پیشگیری از آنفولانزا در زمستان مفید است. در صورت سرماخوردگی می توانید از جوشانده زنجبیل برای تسکین درد و کاهش تب استفاده کنید.

2. شیر گرم

شیر و سایر فرآورده های آن مانند ماست، پنیر و … گزینه مناسبی برای فصل سرما هستند. محصولات لبنی حاوی مقادیر زیادی ویتامین B12 و A، پروتئین و کلسیم هستند که سلامت کلی را ارتقا می دهند. نوشیدن روزانه شیر گرم به شما کمک می کند از بیماری های فصلی در امان بمانید. ترجیحاً برای کاهش کالری دریافتی، به جای مصرف شیر پرچرب، شیر بدون چربی یا کم چرب را بجوشانید و بنوشید.

3. میوه ها

میوه های پر فیبر مانند نارگیل و سیب انتخاب های ایده آلی در فصل سرد هستند. این میوه ها سرشار از فیبر هستند و با تولید گرما در بدن دمای مطلوبی را برای اندام ها به ارمغان می آورند. مرکباتی مانند گریپ فروت و پرتقال نیز منبع عالی ویتامین C هستند و می توانند ایمنی بدن را تقویت کرده و به خوبی با ویروس ها مبارزه کنند. انار به دلیل داشتن آنتی اکسیدان می تواند با رادیکال های آزاد مبارزه کند و به مبارزه با آنفولانزا و تقویت ایمنی کمک کند.

4. آجیل و خشکبار

آجیل هایی مانند بادام، گردو، بادام هندی و پسته از غذاهای مفید برای فصل سرما هستند. این آجیل متابولیسم شما را سرعت می بخشد، سرشار از چربی های سالم است، دمای بدن شما را بالا می برد و در نهایت باعث می شود احساس گرما کنید. مصرف منظم بادام و گردو در فصل زمستان می تواند به تقویت سیستم عصبی فعال، بهبود حساسیت به انسولین و سلامت کلی قلب و بدن کمک کند.

5) عزیزم

عسل طبع گرمی دارد و مصرف منظم آن به گرم نگه داشتن بدن کمک می کند. عسل برای پیشگیری از سرماخوردگی، سرفه و آنفولانزا مفید است زیرا سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. مقداری عسل را در آب داغ حل کنید و هر روز صبح آن را بنوشید تا بدنتان در ابتدای روز کمی گرمتر شود.

6. سبزیجات ریشه دار

سبزیجات ریشه دار مانند هویج، چغندر و شلغم از بهترین غذاهای طبیعی در فصل های پاییز و زمستان هستند. زیرا این گیاهان می توانند از بدن در برابر هوای سرد محافظت کنند. مصرف این سبزیجات به صورت آب پز، خام یا برشته، ویتامین های A و C و بتاکاروتن مورد نیاز بدن را تامین می کند.

7. تخم مرغ

این ماده غذایی حاوی ویتامین B12 است و عملکرد طبیعی سیستم ایمنی را تقویت می کند. علاوه بر این، خستگی را کاهش می دهد. تخم مرغ انرژی مورد نیاز بدن را در روزهای سرد سال تامین می کند و از کسالت و خستگی جلوگیری می کند.

منابع: marylandpainandwellnesscenter، healthmeanswealth

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7260

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *