
دکتر محمد هاشمی دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی با تاکید بر اینکه اسیدهای چرب امگا 3 در ماهی سالمون، سالمون، ساردین، قزل آلا و میگو و همچنین در دانه کتان، سویا، لوبیا و میگو وجود دارد. گردو می گوید: تخم مرغ و لبنیات و کلزا، کلزا و روغن زیتون دارای مقادیر قابل توجهی هستند. امگا 3.”
وی ادامه می دهد: پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و لخته شدن خون و تنظیم رشد مغزی و جسمی کودکان با کمک امگا 3 امکان پذیر است و کمبود این اسید چرب ضروری منجر به خشکی و شکننده شدن ناخن ها و مو، درد مفاصل و خستگی می شود. .
هاشمی تصریح می کند: اما در مورد مکمل امگا 3 برای کاهش وزن نظرات متفاوتی وجود دارد، اگر در برنامه غذایی روزانه خود به اندازه کافی ترکیبات امگا 3 داشته باشیم نیازی به مصرف مکمل نخواهیم داشت.
233233
منبع: www.khabaronline.ir