بهترین میوه ها برای بهبود ضریب هوشی



تمام تصمیمات ، تفکر ، احساسات و توانایی های ذهنی ما به مغز بستگی دارد و تمام دستورات انجام کارهای مغز به اندامهای ما صادر می شود. علاوه بر تمام روشهای توصیه شده برای تقویت حافظه و سلامت مغز ، استفاده از غذاهای مفید برای مغز برای تقویت عملکرد مغز ضروری است. میوه ها حاوی برخی از مواد مغذی هستند که از بیماری های مغزی جلوگیری می کنند ، به ویژه بیماریهای مزمن مانند آلزایمر ، و در تقویت قدرت حافظه ، تصمیم گیری سریع و عملکرد خوب مغز نقش دارند. در زیر یک ماده مغذی است که برای بهبود ضریب هوشی و سلامت مغز مفید است.

1) انار

انار سرشار از آنتی اکسیدان ها است و می تواند به محافظت از مغز در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک کند. مطالعات نشان داده است که خوردن آب انار باعث بهبود حافظه و عملکرد شناختی می شود و مصرف منظم به مدت چهار هفته باعث بهبود عملکرد حافظه در بزرگسالان و میانی می شود.

2) نارنجی

نارنجی با ویتامین C برای حفظ سلامت مغز و عملکرد شناختی ضروری است. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قدرتمند است که می تواند مغز را از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت کند. طبق تحقیقات ، مصرف بیشتر ویتامین C با عملکرد شناختی بهتر در افراد مسن همراه است. خوردن پرتقال نیز به دلیل فلاونوئیدهای آن مانند هگزپریدین و نارینگنین در حفظ بافتهای مغزی نقش دارد.

2) سیب

اپل منبع غنی کوئرستین است. یک ترکیب طبیعی که سلولهای مغزی را از آسیب محافظت می کند و عملکرد شناختی را بهبود می بخشد. کوئرستین یک فلاونوئید است که دارای خاصیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی است. مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم آب سیب به مدت چهار هفته عملکرد حافظه را در افراد مسن ، با اختلالات خفیف شناختی بهبود می بخشد.

2) موز

موز از نظر پتاسیم بسیار زیاد است و مصرف آن نقش مهمی در حفظ عملکرد مناسب مغز دارد. پتاسیم به تنظیم فعالیت الکتریکی مغز و بهبود عملکرد شناختی کمک می کند. موز همچنین منبع خوبی از ویتامین B است که برای سنتز فرستنده های عصبی ضروری است. یک مطالعه منتشر شده در ژورنال Nutrients نشان داد که مصرف بیشتر پتاسیم مربوط به عملکرد شناختی بهتر در افراد مسن است. منیزیم در موز همچنین ذهن را هوشیار نگه می دارد. زیرا فعالیت الکتریکی خوبی بین سلولهای عصبی در مغز ایجاد می کند.

1) توت فرنگی

توت فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان ها از جمله ویتامین C و آنتوسیانین است. این ترکیبات طبیعی می تواند به کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو در مغز کمک کند. یک مطالعه نشان داد که مصرف منظم توت فرنگی به مدت هشت هفته عملکرد شناختی را در افراد مسن با اختلالات خفیف شناختی بهبود می بخشد.

2) انگور

انگورها سرشار از رسوراترول هستند. یک ترکیب طبیعی که عملکرد شناختی را بهبود می بخشد و التهاب مغز را کاهش می دهد. ردواترول یک پلی فنول است که دارای خاصیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی است. طبق مطالعات ، مصرف مکمل های رسوراترول به مدت شش ماه عملکرد حافظه را بهبود می بخشد.

2) هندوانه

هندوانه منبع خوبی از لیکوپن است. لیکوپن یک کاروتنوئید است که دارای خاصیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی است و از مغز در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند. کولین یکی دیگر از آنتی اکسیدان ها در هندوانه است که در تقویت یادگیری و حافظه نقش دارد.

2) کیوی

کیوی سرشار از ویتامین C است و به محافظت از مغز در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند. کیوی همچنین منبع خوبی از فولات است و در ارتقاء سلامت مغز و عملکرد شناختی نقش دارد. استفاده منظم از کیوی همچنین استرس اکسیداتیو را در افراد کاهش می دهد.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7946

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *