تأثیر زرتشتی بر سیاست ایران باستان / راجائی و فرهنگ ژرژ دوزیل بر زرتشتیسم / پیام سیاسی زرتشتیان زرتشتی چیست؟


گروه فکری: فوکویاما انبیا را عاملی قانون و قانون و ایجاد تمدن در جوامع می داند. این واقعیت که ایران نیز تمدن باستانی دارد باید در آیین ها و مذاهب که چنین نقشی داشته اند ، جستجو شود. بنابراین ، مطالعه نقش زرتشتی ، پیامبر باستان ایران ، در شکل گیری اندیشه سیاسی ایران باستان از اهمیت زیادی برخوردار است. در ایده های زرتشتی ، نور ، تاریکی و تأکید بر مفاهیم کلیدی صلح ، سعادت ، فضیلت اخلاقی و مخالفت با خشونت و ظلم ، ابعاد عمیق و گسترده ای دارند. اشعار زرتشتی در اوستا مهم است. مقاله زیر توسط روه الله اسلامی نوشته شده است ، که در نامه سیاست منتشر شده است و در تلاش برای تجزیه و تحلیل این تأثیر بین عقاید زرتشت و سیاست باستان است. به گفته نویسنده ، مهمترین آموزه های زرتشت ، از جمله تحقق اخلاق ، تحقق و ارتقاء سعادت و حق ، مخالفت با خشونت و ظلم و ستم و نسبت دادن این ویژگی ها به قبایل جنگجو ، ترویج صلح و سعادت ، اهمیت گفتار و کلمه برای نظم و نثر ، غیرنظامی ، و غیرنظامی ، غیرنظامی و دین مدنی. نویسنده سپس نظرات مورخان و دانشمندان ، از جمله فرهنگ جورجدومزیل و رجائی را بررسی می کند. خلاصه این مقاله آمده است:

****

اندیشه عقلانی پگا از ایران با اشعار زرتشتی جمع آوری شده در اوستا آغاز می شود. پیامبر زرتشتی زرتشت ، که زمان ، محل تولد و شخصیت آن کاملاً واضح نیست ، حضور غیرقابل انکار در اندیشه سیاسی ایران دارد. در ایران باستان ، مهمترین انتهای فضیلت اخلاقی نتیجه آموزه های زرتشتی است. بنابراین ، اخلاق و جامعه اخلاقی ، که در دین دستمزد هماهنگ است ، وظیفه دولت را مشخص می کند ، و بنابراین دولت مسئول تحقق اهداف اهورا مزدا در زمین است. ““مزدا اهورا تمام کارهای قدرتمند را انجام داده است: Behvision یکی از کسی است که دیگران را به سعادت می رساند.” “دین آنها که درست است از بهترین پاداش ها بهره مند می شود و در نهایت به خاکستر می پیوندد.»

پیامبر زرتشتی زرتشتیان کتاب ایرانی اوستا و دین زرتشت متولد آذربایجان یا سیستان ، غرب یا شرق ایران در شش تا دوازده هزار سال قبل از میلاد. مجموعه آموزه های وی در قرن های بعدی در اوستا ، زند ، دینجاد ، باندشان و غیره جمع آوری شد. برخی از اظهارات اصلی وی در گاتا ، یاسون ها و یاشتاها به ما رسیده است که امروز بخش هایی از اوستا هستند.

در این مقاله ، به ویژه سه بخش از گاتا ، یایسونز و یاشت در نظر گرفته می شوند. زرتشتی به سعادت ، صلح و تمدن ارتقا می یابد و بیشتر مورخان به وی مراجعه کرده اند. آموزه های او ترکیبی از حساسیت شاعرانه و عمق فلسفی است. او در توضیحات خود می گوید: “من زرتشت هستم ، با تمام قدرت و قدرت دشمن شدید زمین و پناهگاه قدرتمند. من می خواهم همیشه از شاهزاده جزئی نامتناهی و یک ترانه سرا لذت ببرم.

گفتار و کلمه ، چه به ترتیب و چه نثر در اندیشه زرتشت ، برخی از آنها در اوستا به ارث رسیده اند از اهمیت زیادی برخوردار هستند. در یاشت گفته می شود: “ای Sepan Zoroastrianism ، ستایش ، ادای احترام ، یک فقهای ، یک دعا ، یک نوع و نوع و آهنگ” “چه کسی خوب و اقلیت مینو و شاهزاده مینوا خواهد بود؟”

زرتشت مخالف خشونت ، دروغ ، ظلم و نفرت است. همه این ویژگی ها توسط قبایل جنگجو شرور ساخته شده است که دائماً دیگران را غارت می کردند. مردم ایران یک سرزمین ثروتمند ، خردمند و تلاش بودند و زرتشت نیز دین مدنی را ارائه می داد. در یاشت ، “ای ناراضی. وی می نویسد: اقدام اصلاحات زرتشت در آیین های ایران باستان به معنای کمال اصلاحات اقتصادی و حرکت قومیت بیابانی از عدم اطمینان و تعصب به وحدت است. “فرهنگ رجائی به جای مهاجرت چوپان ، زرتشتریسم را به زندگی و کشاورزی تنظیم می کند. زرتشتیان پیامبر صلح و دوستی بود که از طریق یک شاهزاده خوب از این ایده پیروی می کرد.

زرتشت و دین یک خرد یک جانبه دارند و دشمن قتل و غارت هستند. “ما باید برای سعادت جهان تلاش کنیم و آن را به درستی حفظ کنیم و آن را روشن کنیم. این دین حتی با قربانی و قتل حیوانات مخالف است.” به او سعادت کسی را که یک دشمن دروغ است ، بدهید و تمدن سعادت ایجاد می شود اگر اخلاق زمینی و عقلانی ایجاد شود. “پاداش خوب و بد برای او” پاداش خوب و بد برای او “

متن کامل این مقاله را می توان در شماره هفدهم این سیاست خواند.

دیدگاه رجائی و جورج دومسیل در مورد پیام سیاسی زرتشت / زرتشت چیست؟

216216



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7213

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *