تأسیس برای تقویت روابط بین الملل در کنفرانس امام حسین (AS)



نقل از پایگاه داده اندیشه و فرهنگ مقدار ، Hojjatoleslam Davood Mahdavizadegan ، رئیس سازمان کتاب های دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (موقعیت) ، با اشاره به دومین کنفرانس بین المللی امام حسین (AS) با عنوان “حماسه حسینی ؛ روش روشن دین و آزادی” ، در 5 فوریه ، اهمیت برگزاری کنفرانس بین المللی و تأثیر آن در تقویت روابط با کشورهای اسلامی اظهار داشت: “چنین کنفرانسی در سطح بین المللی که نام امام حسین را نیز دنبال می کند (AS). مطمئناً می تواند به جوامع اسلامی الهام بخش و تقویت روابط بین الملل اسلامی باشد.

به گفته ایکانا ، مهداویزادگان گفت که برگزاری کنفرانس ها و گردهمایی ها با نام پیامبر سید الشوهادا بسیاری از عاشقان و دوستداران را گرد هم می آورد: یکی از برجسته ترین نمونه های این ، راهپیمایی اربین هوسینی است که میلیون ها میلیون نفر این مرد را به ارمغان می آورد. یک عاشق مسلمان و غیر مسلمان به محور امام حسین (AS) و راه را برای او هموار می کند.

رئیس این سازمان گفت: “مسئله مهم کنفرانس بین المللی امام حسین این است که ما باید برنامه های خود را برنامه ریزی و پیاده سازی کنیم تا دانشگاه ها در این کنفرانس فعال تر شوند.” دانشگاه های مختلف اسلامی ، به ویژه در ایران و عراق ، که خود را علم رشد و توسعه و فرهنگ مقاومت می دانند ، باید پرچمدار و پرچمدار چنین کنفرانس هایی باشند.

همکاری دانشگاه های مسلمان

Mahdavizadegan اظهار داشت: کنفرانس بین المللی امام حسین در بسیج دانشگاه های مسلمان نقش مهمی در شرکت و هدایت مردم به سمت معنویت و مقاومت دارد و می تواند جامعه ، به ویژه نوجوانان و جوانان را به سمت فرهنگ حسینی و مقاومت هدایت کند.

وی گفت: امروز ، دانشگاه های مختلف کشور ، که به نوعی در عرصه بین المللی درونگرا و کمتر فعال هستند ، باید به گونه ای حرکت کنند که بتواند از نظر علمی بیشتر با دانشگاه های بین المللی ، به ویژه دانشگاه های اسلامی درگیر شود. همکاری های خارج از کشور و بین المللی خود را در منطقه افزایش داده و فعالیت های خارج از کشور را افزایش می دهد.

رئیس این سازمان با اشاره به سفر خود از روسیه و عراق گفت: “کاملاً بدیهی بود که طرفین نیاز به همکاری با یکدیگر دارند و این همکاری های مشترک تأثیر زیادی در زمینه های بین المللی و منطقه ای خواهد گذاشت. به همین دلیل ، برگزاری کنفرانس هایی مانند کنفرانس بین المللی امام حسین (AS) ، که همچنین نعمت خاصی دارد ، هم بر سطح منطقه تأثیر می گذارد و هم ابعاد بین المللی دانشگاه های کشور را تأمین می کند.

Mahdavizadegan گفت: امروز ، مسئله مهاجرت دانشجویی ، که بعضاً از آن به عنوان فرار مغز و غیره یاد می شود ، در کشور است که ممکن است یکی از دلایل عدم روابط بین الملل دانشگاه های این کشور باشد. این واقعیت که دانشگاه های کشور در مورد فضای دانشگاهی و دانشگاهی کشور فکر نمی کنند بسته است و این ممکن است یکی از دلایل مهاجرت دانشجویی در خارج از کشور باشد. بنابراین ، باید زمینه ای وجود داشته باشد که دانشگاه های کشور در عرصه بین المللی فعال باشند و روابط آنها را با دانشگاه های خارجی ، به ویژه دانشگاه های منطقه و کشورهای مسلمان تقویت کنند.

وی ادامه داد: با اشاره به تمایل زیاد نخبگان در حضور دانشگاه های این کشور در عرصه بین المللی: شرایط باید برای آموزش عالی فراهم شود و دانشگاه ها به سمت همکاری بیشتر با دانشگاه های بین المللی حرکت کنند تا در این زمینه تعامل و هم افزایی بیشتری ایجاد کنند. توسعه بیشتر دانشگاه های داخلی. یک نمونه از این همکاری های بین المللی ، برگزاری کنفرانس های علمی بین المللی مانند کنفرانس علمی امام حسین است که دومین مورد در حال حاضر با همکاری دانشگاه های ایرانی و عراق برگزار می شود و می تواند برای مشارکت سایر دانشگاه های کشورهای اسلامی در این کشور فراهم شود کنفرانس

از مهاجرت نخبگان جلوگیری کنید

رئیس این سازمان گفت: “اگر دانشگاه های ایران حضور خود را در سطح بین المللی افزایش دهند و فرصتی را برای اعضای هیئت علمی و اساتید آنها فراهم کنند تا نقش برجسته تری در عرصه بین المللی ایفا کنند ، آنها پایه و اساس جلوگیری از مهاجرت نخبگان و دانشمندان را ایجاد می کنند. بشر

مهدوی زادگان با اشاره به مقالاتی از پاکستان ، عراق ، هند و مصر ، در دومین کنفرانس بین المللی امام حسین (AS) گفت: طی دو سال گذشته ، دو کنفرانس مجازی غادیر توسط سازمان موقعیت ، با اساتید برگزار شده است. از کشورهای مختلف ایران ، تاجیکستان ترکیه ، روسیه ، عراق ، لبنان و غیره نیز در مقالات مربوط به آستانه انتشار شرکت کردند. بنابراین ، از نظر مجموعه های دانشگاهی و اساتید و نخبگان سایر کشورها ، می توان به خوبی با اساتید و نخبگان ملل دیگر ارتباط برقرار کرد.

رئیس این سازمان گفت: “مقدمه ای بر اساتید و نخبگان سایر کشورها می تواند مبنای کنفرانس های بین المللی در سایر کشورها ، به ویژه در منطقه و کشورهای مسلمان را فراهم کند.” البته ، برای همکاری با سایر دانشگاه های کنفرانس های بین المللی مانند کنفرانس امام حسین ، ما باید با مؤسسات مؤثر این کشور در عرصه های بین المللی مانند وزارت امور خارجه ، مشاوران فرهنگی این کشور در سایر کشورها همکاری کنیم. روی برگزاری و فراهم کردن فرصتی برای بیشتر اساتید ایرانی برای شرکت در این کنفرانس ها و همکاری با سایر دانشگاه های بین المللی.

یادآوری می شود که دوره دوم کنفرانس بین المللی امام حسین (AS) در روز سوم Shaban (6 فوریه) همزمان با تولد امام حسین (AS) و در هشت محور “حماسه حسینی ، یک روش واضح خوشبختی و تعالی انسان و جامعه “،” حماسه حسینی ، مسیر روشن دانشگاه در دینداری و آزادی “،” حماسه حسینی ، مسیر روشن پیروزی مقاومت اسلامی “،” حماسه حسینی ، پایه ارزشهای الهی -اخلاقی “،” حماسه حسین ، کد مقاومت مردم غزه و لبنان “،” حماسه حسینی ، “روش واضح دفاع از مظلوم و مظلوم جهان” ، “حماسه حسینی ، مسیر واضح از جنبش های آزادسازی جهان “و” حماسه حسینی ، روش روشن تحول با یک رویکرد استراتژیک “برگزار می شود.



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7260

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *