تا زمانی که این شکل ، اسید اوریک خطرناک نباشد/ چه تعداد غذاهایی که اسید اوریک را به شدت افزایش می دهند/ لبنیات خوب یا بد یا بد؟


نهایی بههانی: Massoud Firouzkouhi ، مشاور تغذیه و رژیم غذایی در گفتگو با News Online ، می گوید: ESIDA نتیجه متابولیسم پورین است. پورین ها گروهی از مواد تشکیل دهنده موجود در غذاهای حیوانات مانند گوشت قرمز و حبوبات هستند. میزان اسید اوریک در افرادی که رژیم گیاهی دارند کم است ، اما کمبود رژیم غذایی مناسب می تواند یکی از دلایل اسید اوریک خون باشد. البته کاهش وزن سریع و غیر طبیعی ، برخی از داروها ، مانند انواع داروهای فشار خون بالا ، بیماری های ژنتیکی ، سرطان خون ، لنفوم و پسوریازیس و حتی انفارکتوس میوکارد مشاهده شده ، همچنین می توانند اسید اوریک را در بدن افزایش دهند.

تغذیه در اسید اوریک بالا

افزایش مصرف مایعات ، مصرف محصولات لبنی کم ، تخم مرغ ، گیلاس ، کدو سبز یا خام در کاهش سطح اسید اوریک بسیار مفید است. غذاهای کم نظیر مانند غلات ، تخم مرغ ، شیر و غیره هر روز قابل استفاده است.

محدودیت های غذایی

الکل ، گوشت قرمز ، ماهی ، میگو ، درمان داخلی مانند مغز ، مغز ، کبد ، دونبلانک و برخی از مرغ های غذاهای حاوی خالص و مارچوبه بالا ، گل کلم ، اسفناج ، ریواس ، لوبیا ، قارچ و آنها از جمله غذاهای متوسط ​​هستند که می توانند سطح اسید اوریک را تا حد زیادی بالا ببرند. تخم ها اسید اوریک خون را افزایش نمی دهند ، اما درد ناشی از نقرس را افزایش می دهد و بهتر است محدود شود. مصرف نوشیدنی هایی مانند نوشیدنی های کلادرد ، آب پرتقال و برخی از میوه های غنی از فروکتوز نیز محدود است.

تا زمانی که این شکل ، اسید اوریک خطرناک نباشد/ چه تعداد غذاهایی که اسید اوریک را به شدت افزایش می دهند/ لبنیات خوب یا بد یا بد؟

عوارض اسیدی بالا

اگر سطح اسیدی خیلی زیاد باشد ، برای کنترل آن باید دارو تجویز شود ، اما در کسانی که اسید اوریک آنها کمی زیاد و بدون علامت است ، نیازی به دارو نیست. بیماران با سطح بالای اسید اوریک خون باید به شدت در مورد درد و التهاب در مفاصل تحتانی خود مراقب باشند تا ناگهان با حملات نقرس روبرو نشوند. زیرا در این حالت ، روند درمان برای بیمار سخت تر و طولانی تر خواهد بود. از اختلالات کلیه و احتمال سنگ اسید اوریک در مجاری ادراری یا رسوبات اسید اوریک در کلیه ها نباید غافل شد و هر مشکلی در سیستم ادراری باید جدی گرفته شود.

این یک عدد عادی محسوب می شود

غلظت اسید اوریک طبیعی در خون اطراف 1٫1 به 1٫1 میلی گرم در هر DL و حتی این رقم تا نزدیک 1 یا 1 Millg / DL نیز متداول است. پیش از این اعتقاد داشت که حتی اگر اسید اوریک به 1 باید برای جلوگیری از اختلالات کلیه یا آرتریت ، به ویژه نقرس آغاز شود ، اما امروزه متخصصان به افزایش خون اسیدی خون نگاه می کنند و از آنجا که اسید اوریک عوارض کلیوی یا مفصلی را نشان نمی دهد ، فقط برای کاهش رژیم کافی نیست.

بیماران ، می خورید یا نمی خورید لبنیات بالا؟

لبنیات بالا به طور مستقیم اسید اوریک را در بدن افزایش نمی دهد ، و حتی لبنیات کم مانند شیر و ماست کم چربی ممکن است به کاهش سطح اسید اوریک و کاهش خطر نقرس کمک کند. البته اگر شخصی با چاقی یا سندرم متابولیک مشکل داشته باشد ، مصرف لبنیات با چربی بالا می تواند به طور غیر مستقیم بر میزان اسید اوریک وی تأثیر بگذارد ، زیرا وزن بالا یکی از عوامل خطر برای نقرس و افزایش اسید اوریک است.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7217

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *