
به گفته رئیس دانشگاه سلامت جنوبی دانشگاه تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت که متأسفانه تبلیغات غیر ضروری علیه واکسیناسیون در رسانه های اجتماعی در سالهای اخیر به طور گسترده ای منتشر شده است. برخی از خانواده ها از تزریق واکسن فراری هستند و این یک زنگ مهم برای بازگشت در هنگام سرخک بیشترین میزان مرگ و میر کودکان است.
ایسنا در یک خبرنامه نوشت: محمد رضا سلمانیه نادوشان ، با بیان اینکه سرخک یک بیماری ویروسی است ، گفت: ایران در کنترل سرخک از طریق واکسیناسیون موفق است و تا حدودی از بین می رود. ارقام سرخک نشان می دهد که تعداد بیماری ها بسیار کم است. وقتی صحبت از طغیان یک بیماری می شود ، به این معنی است که وقتی یک بیماری در یک کشور وجود نداشته باشد ، یک یا دو مورد از آن بیماری می تواند عصیان باشد.
تزریق واکسن MMR در برابر 2 بیماری
وی توضیح داد که واکسن MMR بخشی از برنامه واکسیناسیون ملی است و توضیح می دهد: واکسن MMR یک واکسن برای جلوگیری از “سرخک” ، “اوریون” و “سرخچه” است که در 2 و 6 ماه تزریق می شود. واکسن های ویروسی 2 ٪ ایمنی را فراهم نمی کنند و برای افزایش سطح ایمنی دو بار تزریق می شوند.
علل سرخک در روزهای اخیر
رئیس دانشگاه بهداشت دانشگاه تهران ، دانشگاه علوم پزشکی تهران ، گفت که برنامه واکسیناسیون پاکستان و افغانستان منسجم نیست. مهاجران در کشورهایی که برنامه واکسیناسیون منسجم ندارند می توانند دلایل دیدن سرخک در کشور باشند. همچنین ، از آنجا که تزریق واکسن MMR دردناک است ، بسیاری از مادران کودکان به روش های مختلف از این واکسن دوری می کنند ، به عبارت دیگر می توان گفت عدم واکسیناسیون کودک یکی دیگر از دلایل سرخک در کشور است.
وی گفت: بی اعتنایی به زنجیره سرد واکسن می تواند عامل دیگری در دیدن سرخک باشد ، وی توضیح داد: اگر دمای محیط ذخیره واکسن از کنترل خارج شود ، واکسن پوسیده می شود. ظهور چنین شرایطی در کشور بسیار بعید است. زیرا زنجیره سرد به صورت الکترونیکی در کشور کنترل می شود. واکسن ها با دقت نگهداری می شوند ، اما لازم به ذکر است که نگهداری نامناسب یکی دیگر از دلایل دیگر سرخک است.
اطمینان حاصل کنید که برنامه واکسیناسیون کودکان کامل است
سلماني گفت: “من از مردم مي خواهم كه به مسائل بهداشتي توجه كنند و اطمینان حاصل كنند كه واكسيون فرزندشان كامل است.” با مراجعه به مراکز بهداشتی ، مردم می توانند دریابند که برنامه واکسیناسیون فرزندشان کامل است و اگر برنامه واکسیناسیون فرزندشان کامل نباشد ، آنها آن را تکمیل می کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در دانشگاه علوم پزشکی جنوبی تهران در مورد مراجعه به بیمارستان به دلیل سرخک بسیار نادر است. علائم سرخک مانند علائم عفونت های تنفسی است ، به این معنی که با تب ، لرز و آبریزش بینی شروع می شود و سپس لکه های سفید در داخل دهان ایجاد می شود ، به خصوص در گونه ها و پشت گردن. پس از لکه های سفید ، دانه های قرمز ایجاد می شوند و پس از 2 تا چهار روز ، روند بازیابی آغاز می شود.
ارقام سرخک سال گذشته
وی در مورد سرخک گفت: “طی یک سال گذشته نقل از هایی از سرخک نقل از شده است و تعداد مبتلایان به این بیماری در دانشگاه علوم پزشکی تهران 5 مورد بوده است.” اگرچه تعداد سرخک در کشور خیلی زیاد نیست ، اما باید مورد توجه قرار گیرد زیرا می تواند منجر به مشکلات مغز شود.
سرخک
یک گروه خطرناک از گروه های پرخاشگرانه گفت: “افراد مبتلا به نقص ایمنی ، مصرف کنندگان داروهایی که سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کنند و افرادی که شیمی درمانی می کنند در بین گروه های پرخاشگر هستند.” شیوع این بیماری در کودکان نسبت به بزرگسالان بیشتر است و می تواند در سنین بالاتر علائم شدیدتری داشته باشد. به عنوان مثال ، بسیاری از افرادی که واکسن MMR را در 2 و 6 ماه دریافت نکرده اند ، در دوران نوجوانی و خدمت سربازی سرخک ایجاد می کنند.
تبلیغات علیه واکسیناسیون
وی گفت: “متأسفانه ، تبلیغات اساسی علیه واکسیناسیون در رسانه های اجتماعی در سالهای اخیر منتشر شده است.” برخی از خانواده ها از تزریق واکسن فراری هستند و این یک زنگ مهم برای بازگشت در هنگام سرخک بیشترین میزان مرگ و میر کودکان است. اگر افراد علائم عفونت های تنفسی داشته باشند ، باید پروتکل های بهداشتی مانند ماسک را رعایت کرده و از حضور آنها در اماکن عمومی خودداری کنند.
1
منبع: www.khabaronline.ir