تخریب بیش از 2 ارزش اقتصادی صنعت دارو در 5 سال گذشته


سومین کنفرانس در پایان روزهای دوشنبه در روز پنجشنبه 23 مارس با مشارکت مدیران صنعت داروسازی و مدیران در آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. نیما بارجانیان ، مدیرعامل گروه Cubble ، که در پانل “راه هایی برای خارج شدن از بحران و استفاده از ظرفیت جدید” حضور داشت ، با استناد به تخریب ارزش اقتصادی صنعت داروسازی و آن ، کاهش سودآوری شرکت های دارویی را ذکر کرد. عواقب

Brajanian با اشاره به کاهش سرمایه گذاری در صنعت داروسازی ، از فروش دارایی های شرکت سهام برای تأمین هزینه های عملیاتی خبر داد. وی گفت: “در پنج سال گذشته ، به ویژه پس از اجرای پروژه داروار ، بیش از 5 تریلیون دلار ارزش اقتصادی در شرکت های سهام نابود شده است.”

مدیرعامل گروه Cubble ، با اشاره به وضعیت پیچیده اقتصادی کشور ، که تحت تأثیر شرکت های دارویی قرار دارد ، در مورد وضعیت فعلی صنعت داروسازی به دور از وضعیت ایده آل بحث کرد و گفت: “طبق گفته سازمان غذا و دارو آمار ، بیش از 5 ٪ از خطوط تولید مواد مخدر ، کیفیت استاندارد GMP را ندارند. وضعیت فعلی صنعت داروسازی در کشور و گفت: “برای ایجاد یک صنعت دارویی پایدار ، نه تنها باید مزایای کوتاه مدت صنعت را در نظر بگیریم بلکه بر ایجاد ارزش در سلامت کشور نیز تمرکز می کنیم.”

تخریب بیش از 2 ارزش اقتصادی صنعت دارو در 5 سال گذشته

وی در پاسخ به این سؤال که چگونه صنعت داروسازی می تواند یک یا دو سال دیگر بر آن غلبه کند ، وی گفت: “خطرات صنعت دارویی نباید بیش از خطر کشور باشد ، اما متأسفانه اکنون اوضاع است.” وی یکی از بزرگترین مشکلات این صنعت را تصور غلط در مورد تورم می داند ، که تأثیر منفی بر قیمت گذاری ، بودجه سلامت و حتی محصولات جدید و نوآورانه داشته است. غیر آموخته سازمان تجارت جهانی ایران به تولیدکنندگان داخلی اجازه می دهد تا هرگونه دارویی را با اشاره به این فرصت تولید کنند ، قیمت گذاری بدون در نظر گرفتن تورم به عنوان مانعی برای این وضعیت: “ما باید در نرخ تورم تورم باشیم.” در کشورهای همسایه در نظر بگیرید. ” همانطور که Türkiye ، که میزان تورم بالایی دارد ، بسته به میزان تورم ، قیمت گذاری چندین بار در سال انجام می شود و در ایران باید قیمت گذاری را با تورم هماهنگ کنیم. “

Brajanian گفت که مقایسه قیمت 2 داروی پرپشت بالا در ایران و کشورهای مرجع گفت: قیمت این دارو در ایران. به گفته وی ، قیمت این داروهای پرمصرف در ایران یک هفتم یا حتی یکدیگر کشورهای دیگر است که در آنجا نیز سیاست کم هزینه ای را برای مصرف کننده دنبال می کنند. وی درباره عواقب قیمت گذاری دستوری برای صنعت داروسازی گفت: “این اتفاق افتاده است که صنعت ما فرسودگی شغلی است.” “در تحصیلات ما در سال 2 ، صنعت ما برای مدرن سازی بیش از 5 میلیون یورو هزینه دارد ، اما اکنون به 1 میلیارد دلار رسیده است.”

برای بارجانیان ، یکی از موضوعاتی که صنعت داروسازی را از بین برده و مانع نوآوری در تولید و واردات دارو می شود ، رویکرد یک طرفه مقامات قانونگذاری است: “قانونگذار قیمت گذاری محصول و وارد کننده نوآورانه را در مقایسه با محصول قدیمی راه اندازی می کند. از نظر تولید کننده و وارد کننده ، از نظر تولیدکننده و وارد کننده ، انگیزه خود را برای تولید داروهای نوآورانه از دست می دهد.

نیما بارجانیان معتقد است که ما باید در این مدت یاد بگیریم که از سیستم ارز چندگانه و ارز ترجیحی ارز عبور کنیم و با هماهنگی با نرخ تورم: “اگر تورم را به عنوان شاخص اصلی قیمت گذاری و شرایط اقتصادی پیش بینی شده تر در نظر بگیریم ، صنعت” این دارو هم می تواند محصولات را تولید و نوآوری کند. “



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7213

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *